Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco

Diego Arrabal desmenteix el policia que porta el cas de Daniel Sancho

Diego Arrabal parla clar sobre el cas de Daniel Sancho

Diego Arrabal ha estat un altre dels 'youtubers' que no han dubtat a fer-se ressò del drama de Daniel Sancho. I és que cada dia van arribant més informacions sobre això que no deixen de sorprendre'ns.

L'última notícia són les suposades mentides de Big Joke, policia encarregat del cas, sobre el veritable parador del jove. «No és a la presó de Koh Samui sinó a la de Surat Thani», declarava davant dels mitjans desmentint el que havíem cregut des del principi.

«A Koh Samui no hi ha presó», al·legava. Tot i això, queda clar que alguna cosa falla enmig d'aquesta història. Tot i les explicacions del policia, que assegura que Daniel està sent traslladat cada dia, això no acaba de convèncer els mitjans.

Captura de pantalla del directe de Diego Raval a YouTube parlant del tema de Daniel Sancho
Diego Arrabal comenta el cas de Daniel Sancho al seu canal | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

De fet, Diego Arrabal està disposat a demostrar que Big Joke menteix, aportant proves molt evidents al seu canal de Youtube.

«És important que aquest vídeo el vegin persones que donen per fet moltes coses i defensen el que és indefensable», ha dit al seu polèmic vídeo.

«Això és molt seriós, però més del que pugueu creure. El gran cap dels casos a Tailàndia està mentint».

Segons ha assenyalat el paparazzi, a ell no li convencen les paraules del 'cap'. I per demostrar-ho, només cal traduir directament del tailandès al castellà.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató
Diego Arrabal, molt contundent davant de les últimes notícies que arriben de Tailàndia | Mediaset

Diego Arrabal treu a la llum les mentides de Big Joke

Sobretot perquè molts consideren que va poder tractar-se d'un error de traducció. «És un escandalàs», remarca Arrabal que insisteix que hauríem d'escoltar bé les paraules de la traductora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

D'aquesta manera, Big Joke no va poder equivocar-se de cap manera a la ubicació, sinó que deixa ben clar i insisteix diverses vegades que Daniel Sancho és a la presó de Surat Thani.

I la veritat és que ell mateix es desmenteix a si mateix, ja que hi ha vegades que diu que és en un costat i altres en un altre.

Daniel Sancho parlant al seu canal de YouTube amb una gorra
Daniel Sancho roman a la presó i ha pogut veure la seva mare | YouTube, Puro Disfrute

Encara que finalment s'excusa que al principi el fill de Rodolfo Sancho romania a Koh Samui, però després el van traslladar a la presó de Surat Thani.

Tot això per a Diego Arrabal no té cap sentit. «És una bogeria», assegura. «Senyors, la credibilitat. Això és una gran mentida i no es pot permetre», ha sentenciat el paparazzi. «Un deliri que segueix un dia darrere l'altre».

La pregunta que llança Arrabal és: per què insisteixen tant que se'n vagi la premsa? «Això cada dia es posa pitjor», conclou sense donar crèdit al que passa.