Primer pla d'Ana María Aldón, asseguda al plató de 'Fiesta', amb rostre de sorpresa

Ana María Aldón i l'última foto amb missatge que ha publicat al seu Instagram

Ana María Aldón publica un revelador missatge a les seves xarxes socials

La vida d'Ana María Aldón ha patit un gir radical en molt poc temps. La separació amb Ortega Cano va ser un punt d'inflexió a la seva vida.

A partir d'aquí, la dissenyadora de moda ha aconseguit reestructurar completament la seva vida. A nivell professional, Ana María Aldón triomfa a Fiesta cada cap de setmana.

Pel que fa a la seva vida personal, la col·laboradora de televisió ha tornat a recuperar la il·lusió a l'amor amb l'arribada d'Eladio a la seva vida. Encara que Aldón prefereix no parlar gaire sobre ell als mitjans, la veritat és que no pot amagar com està d'il·lusionada.

A més, si hi ha alguna cosa que li agrada a Ana María Aldón, és compartir les seves reflexions íntimes a través de les seves xarxes socials. La dissenyadora reflexionava amb els seus més de 200.000 seguidors en una publicació reveladora.

Ana María Aldón comparteix una enigmàtica reflexió

Hi ha un abans i un després en aquesta nova Ana María Aldón. La televisiva ha aconseguit acabar amb molts assumptes del passat que no el feien feliç. Ara, totalment centrada en la seva faceta com a col·laboradora, Aldón triomfa a la televisió.

A més, després de separar-se d'Ortega Cano, la televisiva aconseguia reubicar tota la vida en un impressionant xalet a Guadalajara, valorat en 250.000 euros. Una casa que és a tan sols 20 minuts del seu exmarit, tot per poder estar a prop del seu fill, José María, quan estigui amb Ortega.

Ana María Aldón al photocall de l'aniversari de 'El Turronero'
Ana María Aldón publica un enigmàtic al compte d'Instagram | Europa Press

A través del seu compte d'Instagram, Ana María Aldón ha anat compartint alguns detalls de la nova llar. I, sobretot, com ha anat canviant la decoració de l'immoble perquè tot estigui al vostre gust. I és que, més enllà de la seva faceta televisiva, Aldón també està feta tota una influencer.

La col·laboradora de Fiesta sap molt bé que les xarxes socials són un gran aparador amb què també es poden guanyar uns bons diners. Cada cop són més les col·laboracions i promocions que Ana María Aldón fa a través del seu perfil d'Instagram.

Tot i que Ana María Aldón també té els seus moments més "íntims", on li agrada reflexionar amb el seu seguici de seguidors sobre com està o la visió sobre les coses. En una de les seves últimes fotografies, Aldón reflexionava sobre aquells que “creuen saber-ho tot”.

A la instantània, la dissenyadora apareixia prenent el sol a la platja i acompanyava aquest post amb un enigmàtic missatge. "Cadascú amb la seva perspectiva, la realitat de cadascú i la ignorància dels que tot creuen saber… així és la vida", compartia.

Què ens voldrà dir Ana María Aldón? Serà una pullita per a tots aquells que opinen i critiquen les seves decisions?

Ana María Aldón, pletòrica, troba l'amor a Eladio

El que sí que és cert, és que Ana María Aldón ha tornat a recuperar la il·lusió per l'amor. Eladio ha arribat a la seva vida directe a revolucionar-la.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón, molt enamorada d'Eladio | @anamariaaldon, Instagram

"Gràcies per cuidar-me com ningú, per estar al meu costat encara que bufen vents forts, per fer-me sentir única, especial. Per com em mires, per tornar-me la il·lusió i les ganes. Ganes de viure, de lluitar, de somiar, de sentir" , compartia Aldón en una emotiva foto al costat d'ell.