Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Diego Arrabal amb una imatge de Kate Middleton

Diego Arrabal destapa la imatge més impactant de Kate Middleton: prima i sense pèl

Diego Arrabal ha mostrat la imatge més impactant de Kate Middleton enmig de la seva lluita contra el càncer

Diego Arrabal ha comentat l'última hora que ha arribat sobre Kate Middleton. I és que s'hauria filtrat una preocupant imatge de la princesa de Gal·les en què se la veu extremadament prima i sense pèl.

"L'última hora és, com a mínim, inquietant", adverteix Arrabal. "Aquesta informació us deixarà amb mal gust de boca", ha dit als seus seguidors.

Així, encara que aquesta imatge està sent protegida i no ha vist la llum, se sap que existeix i fins i tot hi ha diversos mitjans de comunicació que l'haurien publicat al Regne Unit.

Captura de Diego Arrabal parlant al seu canal de Youtube sobre Kate Middleton
Diego Arrabal s'ha pronunciat sobre la delicada situació de Kate Middleton | @DiegoArrabalPaparazzo, YouTube

Es tracta d'una imatge completament demolidora on es pot observar perfectament l'alarmant canvi físic que ha experimentat enmig de la lluita contra el càncer.

Recordem que Kate Middleton s'està sotmetent a un duríssim tractament, i fins i tot ha deixat de banda les seves tasques reals per centrar-se completament en la seva salut.

"Ha estat albirada fent passejades amb la seva família a prop de la seva residència", explica el ral seu canal de Youtube. I és aquí quan diversos veïns l'han pogut veure molt demacrada.

Un ciutadà britànic, testimoni d'una d'aquestes passejades, va descriure la princesa com a "irreconeixible".

Diego Arrabal destapa la imatge més impactant de Kate Middleton

És més, Diego Arrabal insinua que podria haver perdut fins a 15 quilos. El que, tenint en compte que prima la princesa, seria realment preocupant.

"Ella ha estat sempre una persona molt prima, doncs imagineu-vos-la amb 15 quilos menys. Això hauria deixat Kate extremadament prima, gairebé esquelètica".

Una aparença, segons destaca Diego Arrabal, molt preocupant. I això no és tot, ja que a causa de la quimioteràpia, Middleton també ha perdut molt de pèl.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer
L'estat de Kate Middleton hauria empitjorat dràsticament | Twitter

Tant és així, que recorre a mocadors al cap per amagar aquesta dura realitat. "Està en una situació extremament vulnerable".

Alguna cosa, que també explicaria la negativa de la princesa de Gal·les a reaparèixer en públic, ja que no estaria en condicions òptimes per enfrontar-se a la pressió mediàtica.

El més cridaner i angoixant de tot és que ara mateix ella no se sentiria ni tan sols capaç d'exercir certes tasques. Fins i tot les més bàsiques, com ara desplaçar-se d'un lloc a l'altre i fins i tot anar al bany.

Captura de Diego Arrabal comentant el vídeo de Kate Middleton a Youtube
Kate Middleton no està a punt per tornar a la vida pública | @DiegoArrabalPaparazzo, Redes sociales, YouTube

"És molt fort", ha comentat el paparazzi, força impactat per aquesta informació. A més, això també hauria fet que instaurin un equip d'assistents que s'encarreguen d'oferir-li suport constant.

És a dir, una imatge que contrasta molt amb aquella vital i enèrgica que sempre solíem veure. Just per això, tant el príncep Guillem com la mateixa Kate estan completament bolcats en la recuperació.

I és que esperen que la princesa sigui capaç de superar la malaltia malgrat el mal moment que passa.

Última hora sobre l'estat de Kate Middleton

Enmig de l'expectació que hi ha generada pel seu estat de salut, la mateixa Kate Middleton ha trencat el silenci i ha posat data a la seva esperada reaparició pública.

"Estic tenint un bon progrés, però com tot el que se sotmet a quimioteràpia, tinc dies bons i dolents", s'ha sincerat la princesa de Gal·les.

Així, confessa que encara no està fora de perill. "En els dies dolents em sento cansada i feble, i has de permetre que el teu cos descansi. En els dies bons, quan em sento més fort, vols aprofitar tot el possible aquest benestar", confessa en una emotiva publicació que acaba de veure la llum.

De la mateixa manera, també ha confirmat la data en la qual podrem tornar a veure-la. I serà aquest mateix dissabte en la tradicional Trooping the Colour. Una desfilada militar que se celebra anualment en honor a l'aniversari del rei Carles III.