Diego Arrabal.

Diego Arrabal, sobre el futur de la sèrie documental de Rocío Carrasco: «Perillen»

El periodista assegura que les paraules de Rocío Flores han tingut molta repercussió i que cada vegada hi ha més gent que desconfia de la seva mare

Molts periodistes especialitzats en crònica social asseguren que Rocío Carrasco té els dies comptats a Telecinco. Segons aquestes teories, les mentides de la filla de la Jurado són insostenibles i que, quan el públic descobreixi l'engany, la desterrarà dels mitjans de comunicació.

Hi ha molta gent que no tolera la campanya de desprestigi que està patint Antonio David Flores. Tot i que Rociíto està aportant molts informes, consideren que, si els jutges no li han donat la raó, no és just que la televisió dicti sentència pel seu compte.

Diego Arrabal, col·laborador de Telecinco, està convençut que l'exmarit de Rocío tornarà tard o d'hora. Per aquest motiu, ha recomanat als seus companys que emetin judicis més moderats i que intentin tractar informació de les dues parts.

El testimoni de Rocío Carrasco té moltes llacunes. Alguns mitjans han demostrat que no està sent sincera i, fins i tot, han posat en dubte el seu intent de suïcidi. Per aquest motiu, la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' ha decidit sotmetre's a una entrevista en directe.

Rociíto pot demostrar tot el que està explicant. Així que ha demanat als responsables de Mediaset que li cedeixin un espai per «resoldre, aclarir i explicar» els dubtes que estan sorgint sobre el seu anhelat testimoni. 

No obstant això, el periodista Diego Arrabal està convençut que aquesta entrevista serà contraproduent per a ella. Després que la seva filla, Rocío Flores, hagi trencat el seu silenci, la veritat de Carrasco està sent més qüestionada que mai.

«Perillen els últims capítols del documental», comenta el tertulià de 'Viva la vida'. Terelu Campos, íntima amiga de Rociíto, estava present quan Diego va fer el comentari i no va trigar a portar-li la contrària.

Rocío Flores aconsegueix derrotar la seva mare i silenciar les Campos

Cap membre de la família Campos s'ha atrevit mai a parlar de Rocío Flores. De fet, María Teresa va arribar a assegurar que únicament havia coincidit amb ella en una ocasió. Antonio David no va tolerar aquest menyspreu i va demostrar que la seva filla tenia un vincle especial amb la veterana presentadora.

Sembla que la neta de la Jurado ha aconseguit derrotar a la seva mare amb un únic moviment. Aprofitant la seva col·laboració a 'El programa de Ana Rosa', ha confirmat el rumor que tant de mal li ha fet a Rocío Carrasco. Segons va explicar, havia intentat parlar amb ella després del documental, però Rociíto segueix sense respondre les seves trucades telefòniques.

Terelu Campos s'ha vist obligada a donar la cara, però és conscient que les seves paraules tindran una gran repercussió. Així que, ha preferit mantenir silenci. Diego Arrabal, però, no consenteix que la tertuliana acoti el cap en aquest moment. Així que li ha fet un dur retret: «No hauries de ser tant dèspota. Hauries de donar la teva opinió, que tampoc passa res si et pregunten per Rocío Flores i que tu diguis si et sembla bé o malament».

No obstant això, Terelu no oblida tot el que va patir la seva germana Carmen quan va assegurar a 'Lecturas' que «Rocío Carrasco mai perdonarà la seva filla». Així que no s'ha atrevit a donar respostes a les dures declaracions que la filla de la seva amiga ha fet en els matins de Telecinco

«Jo no opino d'ella. Mai no he donat la meva opinió i no ho faré ara», insisteix Terelu. No obstant això, es nega a què el públic cregui que no té sentiments cap a la jove. «Si algú pensa que jo no penso en el sofriment que ha d'estar passant aquesta nena, és perquè creu que soc una malvada», declara en un to molt tallant.

Diego Arrabal considera que les Campos haurien de donar resposta al discurs de Rocío Flores. Doncs, entre altres coses, ha aconseguit que molta gent assenyali a Antonio David com l'autèntica víctima del drama.