Diego Arrabal en Viva la Vida

Diego Arrabal destapa l'embaràs que Telecinco i moltes persones esperaven fa temps

Diego Arrabal revela que un esportista conegut podria estrenar-se com a pare ben aviat

Diego Arrabal va insinuar aquest cap de setmana una notícia molt esperada. Sembla que un dels millors esportistes de la història d'aquest país anunciarà abans d'acabar l'any que serà pare.

És Rafa Nadal, que es va casar amb Mery Perelló l'any 2019 en una romàntica cerimònia celebrada al castell de Sa Fortalesa, a Mallorca. Des d'aleshores, es rumoreja la possibilitat que tinguin un fill, que cada vegada està més proper.

Així ho va deixar entreveure Diego Arrabal, un dels fotoperiodistes més reconeguts al món de la premsa rosa. Assegura que la parella ja està preparada per fer el següent pas a la seva vida.

Després de gairebé tres dècades dedicant-se a la comunicació, ha aconseguit fer-se amb una bona agenda de contactes. Les seves fonts solen ser fiables, per això la informació donada sobre el tennista és força creïble.

«Segurament ho explicaran abans que acabi l'any. És una cosa que els omplirà d'alegria i que estan esperant», va assegurar el col·laborador de 'Viva la vida'. El més probable és que ho anunciïn en una exclusiva al seu mitjà de capçalera, com van fer quan es van casar.

Arrabal no va voler donar detalls sobre la situació de la parella, que de moment no ha confirmat res. Persones properes a la dona de Nadal revelen que «ella ja es veia sent mare» a hores d'ara. Sembla que la parella no trigarà a fer-ho públic.

Foto de Rafael Nadal i la seva dona
Rafael Nadal i Mery Perelló podrien anunciar un embaràs aviat | GTRES

El tennista balear ja havia reconegut alguna vegada el seu desig de ser pare. Era una cosa que desitjava des de fa temps, però els seus compromisos professionals li ho impedien. Sobretot perquè passa molts mesos fora de casa durant l'any.

La seva carrera tennística és molt exigent, al mateix temps que ho és el fet de tenir un fill. Però ara ja es troba en els darrers anys de la seva trajectòria esportiva.

Rafa Nadal somrient
Raval revela els plans de Nadal i la seva dona | GTRES

Així doncs, sembla que tot està a punt perquè donin a conèixer l'arribada al món d'una criatura d'aquí poc.

L'any 2013, Nadal va adquirir un terreny de 1.000 metres per 4 milions d'euros. Aquí és on està aixecant la seva futura casa, on vol passar la seva vida un cop s'aparti de l'alta competició.

De moment, la parella s'està allotjant a casa dels pares del tennista. Es localitza a escassos metres d'aquesta parcel·la i és prou gran per mantenir una certa intimitat. Evidentment, desitgen estrenar la seva nova casa.

Diego Arrabal revela el que era un secret de domini públic

Tot apunta que l'estrenaran amb un nou membre a la família. Els dos fa temps que desitgen ser pares i només el temps donarà o traurà la raó a Diego Arrabal.

Mentrestant, contemplen el lent avenç de les obres, que van amb més retard del que voldrien. Segons el previst, les claus es lliuraran l'estiu vinent. Alguns mitjans asseguren que aquest procés s'ha allargat més del compte a causa dels tràmits burocràtics que han hagut d'esquivar.

El tennista Rafal Nadal a les fotos promocionals de Roland Garros el 2020
El tennista confia a estrenar la nova casa en uns mesos | GTRES

Van haver de bregar amb la Llei de Costes i amb l'enclavament protegit sobre el qual es construirà la casa. A més, també s'han trobat impediments per fer l'aparcament subterrani de l'habitatge. Sembla que la forma i composició del terreny haurien dificultat el procés.

Revelen que tindrà una immensa cuina amb finestrals mirant al mar i una gran piscina exterior per refrescar-se a l'estiu. Com cal suposar, tampoc hi faltarà un gimnàs perquè Rafa Nadal es mantingui en forma.

Amb totes aquestes comoditats, la parella està comptant els dies per mudar-se al seu nou habitatge.

EL VÍDEO DEL DIA