El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Diego Arrabal revela un greu problema després de fer les maletes i marxar de casa

Diego Arrabal ha donat una informació tant inesperada com impactant

Diego Arrabal és un dels fotògrafs de la premsa del cor que ha esdevingut assidu col·laborador de Telecinco. Això s'explica pel seu caràcter polèmic i perquè, periòdicament, anuncia notícies, com la de la propera separació d'Ortega Cano i la seva dona.

Precisament, ara acaba de donar una altra exclusiva. Ha explicat a 'Viva la vida' que, després de fer les maletes i marxar de viatge als Estats Units, ha obtingut una informació impactant. De fet, s'ha colat a la urbanització de Julio Iglesias i ha pogut saber que està afrontant un delicat problema de salut.

Julio Iglesias en una imatge d'arxiu.
La salut de l'emblemàtic Julio Iglesias sembla que preocupa. | LND 

Diego Arrabal dona la inesperada informació

El fotògraf malagueny, coneixedor dels rumors sobre el famós cantant, ha decidit tancar o confirmar-los. Per aquest motiu, els dies passats, amb el seu equip, va emprendre un viatge fins a Miami.

Un cop allà es va marcar un objectiu. No era cap altre que accedir a l'illa d'Indian Creek. Es tracta de la luxosa urbanització on l'artista viu amb la seva dona, la Miranda, i els fills petits.

Aquesta urbanització, on només viuen 86 residents, és un dels llocs més segurs dels Estats Units, però Diego va aconseguir entrar. Ho va fer fent-se passar per un dels jugadors del camp de golf i així va poder arribar fins a les portes de l'habitatge del pare d'Enrique Iglesias. Per això això li va servir per adonar-se que passa alguna cosa.

Diego Arrabal a 'Viva la vida'.
Diego Arrabal ha aconseguit accedir a la urbanització de Julio Iglesias. | Telecinco 

Exactament ha explicat a 'Viva la vida' que «la família fa pinya al voltant de juliol. És la primera vegada que tots coincideixen a la casa».

«No surt de casa, on té una zona només per a ell i on hi ha dues persones al costat, perquè té pànic el coronavirus». Aquestes dades fan sospitar que el cantant està delicat de salut, però per a Diego hi ha alguna cosa més que ho indica. Ha exposat que la imatge de Miranda que va captar apesarada i trista als voltants de la casa el preocupa.

Ataviada amb roba esportiva, gorra i ulleres de sol la dona apareixia capcot i no deixava de mirar el mòbil. Després se la veia parlant amb el seu fill gran, Michael, a qui ensenyava el telèfon. Així mateix ha afirmat que «xerren durant uns deu minuts i després arriben Rodrigo i la seva parella també molt seriosos».

Això fa creure que l'estat de Juliol és preocupant, ja que tots els seus éssers estimats estan al seu voltant. Tots, fins i tot els que viuen lluny, s'han desplaçat fins a Miami per estar al seu costat.

Els motius de les sospites de Diego Arrabal

El fotògraf ha explicat que, a més del fet que la seva família sigui a la casa, hi ha altres raons per sospitar que alguna cosa no va bé. Així, ha indicat que una important és que ell va volar al mateix avió regular que l'esmentat Rodrigo, un dels fills d'Esglésies. Li va cridar l'atenció perquè el jove «viu a Màlaga».

De la mateixa manera, ha indicat que va poder conèixer que l'artista aquests dies ha tingut cita mèdica al Mount Sinai Medical Center. I fins allà es va traslladar una de les seves filles, Victòria, per passar al voltant d'una hora i mitja al lloc. «Ella no portava cap documentació, però quan vas al metge sols portar algun paper».

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Segons les dades de Arrabal, Julio estaria travessant un moment complicat de salut. | Gtres 

De moment, això és tot el que se sap sobre Julio Iglesias i que fa sospitar que no es troba bé. Però caldrà esperar per conèixer realment com està i què li passa.