Diego Arrabal al seu programa

Diego Arrabal revela a la seva dona Virginia que una altra ha ocupat el seu lloc

Diego Arrabal es troba en un moment força complicat

Diego Arrabal travessa per un moment complicat. Tot i que aquest nou any el començava força bé, a poc a poc les coses han començat a torçar-se'l laboralment i sense esperar-ho.

De la nit al dia, Arrabal era acomiadat de 'Viva la vida', el programa en què ha col·laborat durant els últims temps. Diego era un dels tertulians més incisius, sense pèls a la llengua i que no callava davant de res i sobre res.

Encara no coneix gaire bé els motius que van portar els seus caps a fer-lo fora d'un dia per l'altre. I encara que és cert que va coincidir amb la pregunta que va fer-li a Ana María Aldón sobre el seu suposat passat laboral, però ningú ho ha atribuït a aquest fet en concret.

Muntatge fotogràfic del plató de Sálvame i Diego Arrabal
Diego Arrabal va rebre la liquidació en el moment menys esperat | CatalunyaDiari

També va coincidir el seu acomiadament amb el ressorgiment de Rociíto com a estrella de Telecinco. Per part seva, Diego sempre ha estat molt crític amb la filla de Rocío Jurado i just quan ella tornava a Telecinco amb les seves polèmiques amb Marta Riesco, a Diego el liquidaven.

Sigui com sigui, ell segueix donant guerra dues o tres vegades per setmana des del seu canal de 'Youtube'. Té més de 70.000 subscriptors i els seus vídeos en directe funcionen força bé. Tot i això, un canal de 'Youtube' d'aquestes característiques no genera prou ingressos per viure.

I a més a més tenint en compte que Diego està casat amb Virginia i és pare d'un nen petit. Però ara, que ja han passat uns dies del seu acomiadament, Diego li ha confessat a la seva dona que una altra ocupa el seu lloc.

Diego Arrabal i la dona que ocupa el seu lloc

Diego Arrabal ja és conscient que 'Viva la vida' li ha buscat substitut. Es tracta de Marina Esnal, periodista que treballa a 'La Razón' i que està començant a despuntar a la televisió i el cor.

La periodista fa un parell de setmanes que participa en l'espai conduït per Emma García i no ha deixat indiferent ningú. I és que el perfil de Marina és similar al de Diego: guerrera, sense pèls a la llengua i amb molta informació dels famosos.

Tots dos porten anys de professió, ell com a fotògraf, ella com a periodista. Tenen experiència i bones fonts i tots dos poden aportar a 'Viva la vida' temes i exclusives més enllà dels comentaris de saló.

A més, Marina ja ha protagonitzat un tens enfrontament amb Terelu Campos, a compte de l'absència de Rociíto al casament del fill de Carmen Borrego. Ha demanat explicacions públiques a Rociíto dels motius de la seva absència i Terelu ha sortit a criticar-la

La conversa va anar pujant de to fins que Terelu obria una declaració de guerra. «Si tu creus que jo espero, després de conèixer la teva trajectòria professional, que diràs una punyetera bona paraula de Rocío Carrasco sense conèixer-la, tranquil·la. No ho espero», deia Terelu.

Diego Arrabal també les deixava anar clares i directes, però amb Terelu tenia bona relació. En canvi, Marina arriba a Telecinco amb els dards preparats i conscient que és una oportunitat que no pot rebutjar.

Arrabal ja tenia el pols pres a tots els seus companys i havia començat a teixir aliances a la cadena. Aquest és el motiu pel qual el seu acomiadament li va saber tan malament, a més, lògicament, de quedar-se sense feina i sense un sou fix a final de mes.

Ara, però, Marina ha arribat amb boicot i certes reserves per part d'alguns contertulians. Isabel Rábago —amiga de Rociíto també— tampoc l'ha rebut bé. Així mateix, la reportera de 'La Razón' té també a Jorge Javier Vázquez un dels seus enemics.

És clar que l'estratègia d''Unicorn Content', productora de 'Viva la vida' i d''El programa de AR' implica reforçar la part de la família Flores-Moreno, ja que 'La Fábrica de la Tele' és territori de la dona de Fidel Albiac.

Per tant, atenent la crítica que sempre ha estat Esnal amb Rociíto, sembla clar que arriba per substituir Diego Arrabal, l'últim soldat caigut en combat.