Diego Matamoros i Estela Grande posant en un photocall en la presentació d'una pel·lícula

Diego Matamoros li retorna el cop a Carla Barber i corre als braços de la seva ex

Sembla que la relació està completament trencada i ja no hi ha opció possible de reconciliació

Sembla que la relació entre Diego Matamoros i Carla Barber està definitivament trencada. Quan encara no ens havien aclarit si la ruptura era oficial, o tan sols es tractava d'un temps mort, fa uns dies Barber era enxampada en companyia d'un misteriós noi.

I és que, segons s'ha anat comentant, tots dos acabaven la seva relació després d'un idíl·lic viatge a Mèxic perquè Barber s'havia cansat de mantenir-lo. La cirurgiana plàstica travessa un gran moment econòmicament parlant, però Diego no té la mateixa sort.

Així, sembla que a poc a poc aquest tema va anar fent efecte en la seva relació, fins al punt que la seva ruptura es va convertir en un secret a veus per als mitjans. Van deixar de compartir fotos junts i de seguir-se, la primera pista que alguna cosa va malament entre la parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des de llavors, Matamoros afirmava no estar obert a l'amor i no tenir ganes de conèixer a ningú. Però, de mentre, la seva ex ha optat per tot el contrari. «Aquest any m'ha ajudat a tenir clar el que vull i el que no», assenyalava fa poc Barber.

«Vull a una persona que m'estimi, que em cuidi, que valori el que té i que tingui una visió del món semblant a la meva, res més», ha sentenciat. Això i les recents imatges, on Carla apareix en actitud força afectuosa amb un atractiu jove passejant pels carrers de Marbella, semblen parlar per si soles.

I és que tot indica que ella ja ha passat pàgina a la seva breu, però intensa història d'amor. I com ha reaccionat Diego? Doncs retornant el cop refugiant-se en els braços de la seva ex, Estela Grande.

Fa un any i mig que van posar fi al seu matrimoni, però sembla que el fill de Kiko Matamoros segueix pensant en ella. Tant és així, que ha volgut compartir records d'alguns dels moments més feliços de la seva vida, entre els quals es troba el dia del seu casament.

Diego Matamoros torna el cop recordant-se de la seva ex

Quan li van preguntar en xarxes socials si repetiria algun moment del passat, Matamoros no dubtava a respondre referint-se a les seves noces amb Estela. «Doncs tot i que no van sortir les coses com pensava, va ser el dia més bonic, proper i divertit que he viscut», ha assenyalat.

Una resposta inesperada que ha portat a treure el tema de la relació que manté actualment amb la seva ex. «Estela sempre serà part important de la meva vida, li desitjo el millor en la seva vida», ha aclarit Diego al costat d'una instantània molt divertida de quan eren parella.

El matrimoni del fill de Kiko Matamoros i la model se'n va anar a l'orri després del pas d'Estela per 'GH VIP'. I és que a Diego no li va fer res de gràcia l'acostament que hi va haver entre la seva llavors dona i Kiko Jiménez, xicot de Sofía Suescun, que va generar molt enrenou.

Tot i això, Estela va negar en tot moment que entre ells hi hagués alguna cosa més que una simple amistat, encara que els sentiments la van acabar traint. Finalment, reconeixia estar molt confosa amb la situació i no saber molt bé el que sentia per Kiko.

Aquest seria un dels principals motius que van portar a la ruptura de la parella, ja que el germà de Laura Matamoros no va acabar de perdonar aquesta traïció a la televisió.

No obstant això, i malgrat el bon rotllo que hi ha entre la parella, fa molt poc Estela confirmava que estava novament il·lusionada. Per tant, no hi ha possibilitats que tornem a veure'ls junts, tal com s'ha anat especulant.

La model hauria refet la seva vida. Tal com explicava al seu canal de Mtmad, ho ha fet amb Juanito Iglesias, jugador de futbol de la plantilla del Getafe. Per tant, com s'haurà pres ella aquesta indirecta pública del seu ex?