Primer pla de Sara Carbonero.

La dieta que permet a Sara Carbonero estar més prima que mai amb 38 anys

La seva alimentació guarda un secret que has de descobrir per provar-ho per tu mateixa

Des del primer moment que va aparèixer a la televisió Sara Carbonero va convertir-se en un referent a seguir. La periodista, que ara també explota la seva faceta d''influencer', sempre causa enveja pel seu cos.

Amb 38 anys, es manté igual, o millor, que als inicis de la seva trajectòria. I per aconseguir-ho, aposta per un estil de vida saludable on té molt a veure l'alimentació.

A més del programa d'exercicis, segueix una dieta especial que l'ajuda a mantenir-se sempre perfecta fins i tot prop dels 40. Ara, per sort, hem pogut conèixer els secrets de la seva rutina per poder incorporar-los també a la nostra.

La base de la dieta de Sara Carbonero

Són diversos els aliments presents a la dieta de Sara Carbonero. Tot i això, n'hi ha alguns que tenen molt més pes que altres. És el cas, per exemple, de les verdures i les fruites orgàniques.

Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc
Sara Carbonero basa la dieta en fruites i verdures de temporada | GTRES

Altres que tampoc hi poden faltar són les proteïnes del peix, així com el pa de massa mare. En definitiva, la famosa segueix una dieta que es podria considerar com a 'flexitariana'.

És a dir, la base de la seva alimentació són els vegetals i, de manera ocasional, el peix, els lactis i els ous. Algunes de les seves fruites preferides són les taronges, les pomes, els kiwis o les maduixes. I a la categoria de les verdures, destaquen el carbassó i els espàrrecs.

1. L'esmorzar que segueix la periodista

Però no només sabem els aliments que consumeix Sara Carbonero al seu dia a dia per mantenir-se així de perfecta, sinó que també coneixem com els reparteix al llarg de la jornada.

Sembla que la famosa fa tres àpats: esmorzar, dinar i sopar. Per trencar el dejuni, decideix decantar-se per fruites amb alt contingut en antioxidants i que, a més a més, sempre són de temporada.

Primer pla de Sara Carbonero somrient.
Si té gana entre menjars, la periodista inclou a la seva dieta fruits del bosc, com ara nabius | Europa Press

Alguns exemples poden ser les taronges, els kiwis o les maduixes. D'altra banda, tampoc hi falta el iogurt casolà i una infusió. I per acompanyar-ho, consumeix pa integral i alguns dels considerats com a superaliments, com és el cas del baobab.

2. A l'hora de dinar es decanta per aquests aliments

Per a l'hora de dinar, Sara Carbonero es decanta per plats com el cuscús, que l'acompanya de cúrcuma en pols i alguns fruits secs, com són els cacauets. D'altra banda, també tria aliments com els dàtils, el formatge feta o el tomàquet. Així mateix, tampoc hi falta el julivert, les pipes de carbassa o el sèsam, així com les verdures.

3. Els sopars també són espectaculars

Quan arriba l'hora del sopar, la periodista es decanta per aliments de fàcil digestió, com són les cremes de verdures i les amanides tant amb herbes com amb espècies fresques.

En cas que li vingui de gust picar alguna cosa entre hores, a mig matí o al berenar, fuig dels ultraprocessats i escull fruits del bosc, com els nabius.

Sara Carbonero
Sara Carbonero sempre compleix la dieta, però de tant en tant també es dona un caprici | Europa Press

Què fa Sara Carbonero quan menja fora de casa?

En aquest punt, una de les coses més interessants de la dieta de Sara Carbonero, és que la famosa també té clar què triar quan no menja a casa seva. Aquest és un dels dubtes més freqüents quan desitgem cuidar la nostra alimentació, però sembla que ella ho té clar. Així, se sol decantar per aliments frescos, com l'amanida, acompanyats de salmó. També sent feblesa per la pasta, així com pel sushi.

En definitiva, Sara Carbonero sap que la base d'un bon cos comença en una bona alimentació i per això segueix la seva dieta al peu de la lletra. Tanmateix, tampoc dubta a donar-se, de tant en tant, certs capricis. De vegades gaudeix d'una canya o una copa de vi sense cap problema.