Anabel Pantoja i Omar Sánchez

Anabel Pantoja confirma la notícia de l'embaràs que no agradarà a Omar Sánchez

Anabel Pantoja provoca el seu exmarit amb la seva decisió de convertir-se en mare

Anabel Pantoja està molt il·lusionada amb la seva relació amb Yulen. La neboda de la 'tonadillera' viu a Hondures una bonica història d'amor que espera continuar mantenint quan torni a Espanya. Mentre algunes veus continuen alçant-se contra la veracitat de la relació, Anabel es mostra més enamorada que mai.

Els seus companys de Sálvame estan convençuts dels seus sentiments, però continuen dubtant de l'esportista. De fet, aquest va entrar en pànic davant la ferma determinació de la influencer de convertir-se en mare amb ell. Tots dos van parlar sobre el tema i la pressió d'Anabel va fer que Yulen li parés els peus.

Anabel Pantoja provoca el seu exmarit amb el seu desig de convertir-se en mare

Que Anabel Pantoja està enamorada de l'olímpic, és una cosa que molt pocs dubten. Ara que Yulen ha confessat a tothom que sent el mateix per ella, la col·laboradora s'està deixant anar.

Sembla que tots dos senten el mateix i ja s'han plantejat què passarà quan Supervivientes arribi al final i hagin de tornar a Espanya. A Anabel li queden alguns fronts oberts per solucionar i tot indica que no li resultarà gens fàcil.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja té molt clar quin és el seu futur amb Yulen. | Mediaset
 

No obstant això, sent que Yulen estarà amb ella i això li dona forces per replantejar-se una nova vida amb ell. «Ahir, em vaig quedar parlant amb ell molt tard parlant de coses de fora, em va dir unes coses que jo em vaig quedar...», deia a Ana Luque.

«Jo quan surti d'aquí els meus plans són aquests, em va dir que volia estar amb mi, ahir em va canviar tot una mica», explicava. «Jo anava a sortir i m'anava a plantejar una cosa, ara me'n plantejaré dues».

«Tu saps que a mi Madrid m'atabala... Si ho faig, és per ell», confessava.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja pressiona l'esportista per quedar-se embarassada. | Mediaset

 

Anabel aposta per la seva relació i està disposada a mudar-se a la capital per iniciar una nova vida amb Yulen. Una vida on la influencer vol ser mare. «Hauràs de tenir un fill algun dia», deia l'amiga d'Olga Moreno.

Una qüestió que la cosina de Kiko Rivera va traslladar a Yulen, «Ana vol que sigui mare ja, respon tu a això», li va dir a l'esportista. Aquest es va quedar sense paraules i va respondre amb un conegut refrany.

Anabel Pantoja insisteix a quedar-se embarassada

La resposta de Yulen no va semblar agradar gaire a Anabel Pantoja, qui li va respondre exercint una mica de pressió sobre l'esportista. «Però les trompes de Fal·lopi no van a poc a poc, caduquen», li va contestar.

La decisió de la col·laboradora de convertir-se en mare ha agafat tot el seu entorn per sorpresa. Hi ha qui opina que és un cop directe al seu exmarit, a qui no li estarà fent gens de gràcia la seva futura maternitat.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja està disposada a ser mare. | Telecinco
 

De fet, quan es van separar semblava que aquesta va ser una de les raons que van motivar el seu divorci. Omar volia formar una família, mentre que Anabel es negava en rotund. Una decisió que coneixen de sobres els seus companys de Sálvame.

«Serà la calor d'Hondures, no ho entenc, ella sempre ha dit que no vol ser mare», opinava Lydia Lozano. Una cosa que fins i tot la neboda de la 'tonadillera' va revelar a Supervivientes fent una excepció. «Jo mai he volgut ser mare, però si jo estic bé amb aquest home, en seria capaç», va confessar.

Primer pla d'Omar Sánchez
L'ex d'Anabel Pantoja, indignat davant del desig de ser mare de la influencer. | GTRES
 

Una confessió que l'entorn d'Omar rebia com una provocació. «Li falta al respecte amb aquestes coses quan sap que és una persona amb qui ha estat quatre anys i no ha volgut tenir fills», deia Alexia Rivas. «De sobte, està veient com ara amb un que coneixes des de fa dos dies sí que vols tenir-los», assenyalava.

A Sálvame recollien el moment i apuntaven com reaccionaria 'El Negro' davant el possible embaràs d'Anabel. Segons Kiko, el canari desvetllaria coses de la seva relació amb ella que la deixarien en molt mal lloc.