Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

El perillós gest de Rocío Carrasco que la pot dur a la presó

Rocío Carrasco podria acabar tenint problemes legals després del que s'ha vist al documental

Rocío Carrasco continua desgranant capítol a capítol la història de la seva família a la docu-sèrie En el nombre de Rocío. Es tracta de la segona part de les seves vivències en primera persona on una de les seves rivals més fidels ha pres protagonisme.

Raquel Mosquera està encantada que la filla de Pedro Carrasco l'hagi esmentat i no deixa passar l'ocasió per desafiar-la. Fa uns dies, la perruquera va entrar en brot i va carregar contra Rociíto amb una carta publicada al seu compte d'Instagram. Una missiva on l'acusa d'haver-li atribuït un delicte que podria complicar les coses a la filla de 'La més gran'.

Rocío Carrasco podria veure's les cares als jutjats amb la seva màxima enemiga

Fa uns quants dies, Rocío Carrasco va parlar en nom del seu pare. Va revelar certs aspectes de la vida privada de l'exboxejador, arribant a afirmar fins i tot que es va penedir del casament amb Raquel Mosquera.

«Ella ha d'explicar la seva veritat», deia Rocío opinant sobre les vegades que la perruquera n'ha parlat amb dades falses. I és que, durant més de 20 anys, la vídua de Pedro Carrasco ha explicat tota mena d'històries que han arribat a contradir-se entre si. A més a més, per mentir, el més important és tenir memòria, i sembla que la perruquera la té una mica distorsionada.

Això explicaria el reguitzell de conclusions que va treure de les paraules de qui va ser la seva fillastra, que no tenen res a veure amb la realitat. «Ella ha d'explicar la seva història», assenyalava Rocío. «Quan vivia a Alemanya, quan els seus pares es van haver de venir d'Alemanya amb ella molt petita, ha de dir moltes coses», desvelava.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco acusada d'atribuir-li un delicte a Raquel Mosquera | Telecinco

Unes paraules al·ludint al passat de Mosquera que la van molestar molt. Sí, perquè al cap de Raquel va interpretar-se com que Rocío li estava atribuint un delicte. Concretament de «prostitució a Alemanya», cosa que estaria disposada a denunciar per insinuar que la seva vida en aquest país va ser, si més no, fosca.

«No es pot ser més ximple, curteta i mala persona per dir o insinuar que jo vaig exercir la prostitució a Alemanya», escrivia a la carta. «Des de quan una nena de 3 anys exerceix la prostitució?», es preguntava la col·laboradora de Viva la vida.

Primer pla de Raquel Mosquera
L'enemiga de Rocío Carrasco assegura que l'ha acusat d'exercir la prostitució | Telecinco

Rocío Carrasco respondrà a tot al següent capítol del seu documental

De moment, Rocío Carrasco no s'ha pronunciat sobre les paraules que la vídua del seu pare li dedica a la controvertida carta. I realment ni cal, ja que la filla de la cantant es defensarà de tot el que Raquel n'ha parlat en la següent entrega del seu documental.

Amb proves i documents gràfics, la dona de Fidel revelarà la veritat de la col·laboradora, i no amb insinuacions o males interpretacions de les paraules com ha fet Mosquera durant dues dècades.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco i Raquel es podrien veure als jutjats | CatalunyaDiari

I és que en cap moment Rocío deixa entreveure que hagi exercit la prostitució, i més tenint en compte que només era una nena quan va marxar d'Alemanya. Tot i això, per algun motiu desconegut, la perruquera decideix atribuir-li unes declaracions molt allunyades de la realitat.

Segur que aquest proper cap de setmana la col·laboradora tornarà a Viva la vida i potser aclarirà d'on treu aquesta afirmació de Rociíto. També pot ser que confessi si té planejat denunciar-la, encara que ja pot reunir prou proves que n'avalin l'acusació.

Una cosa molt complicada tenint en compte que la filla de Rocío Jurado mai ha insinuat que la dona del seu pare hagi exercit la prostitució. Per tant, ja veurem com s'ho fa la perruquera per defensar-se de les seves pròpies paraules.