Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

La dinerada que s'ha deixat Laura Matamoros en la seva nova mascota

La 'influencer' ha viatjat fins a Mallorca per recollir el nou membre de la família

Laura Matamoros està d'enhorabona. I és que fa poc ens donava la bona notícia que estava esperant el seu segon fill amb Benji Aparicio, i això quan semblava que la parella havia trencat per sempre. «Em torno boja amb aquesta coseta d'aquí», anunciava emocionada en el seu perfil d'Instagram. «He tingut moltes pujades i moltes baixades durant aquest mes. Han passat moltes coses. Jo fa tres setmanes pensava que començaria de zero la meva vida sense Benji. Crec que és una oportunitat que ens ha donat Déu perquè ens adonem que hem d'aprofitar aquesta situació per lluitar, estar i crear aquesta família que volem, aquesta família imperfecta», explicava als seus seguidors.

«El més important en la vida és que el meu fill tindrà un germanet o germaneta, Benji serà pare de nou, la meva família està increïblement feliç i m'emociono perquè és una cosa que volia des de fa molt temps, que em fa molt feliç tot i que sé que molts qüestionàveu la situació», concretava sobre la delicada situació que travessa la parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que Laura i Benji s'havien donat una segona oportunitat, després d'haver-se separat a finals de 2018, pocs mesos després del naixement del seu primer fill, Matías. Semblava que portaven malament un temps, de manera que van prendre la decisió de separar els seus camins. No obstant això, i inesperadament, el 2019 decidien donar-se una nova oportunitat i anunciaven que tornaven a estar junts disposats a formar una família al costat del seu petit. 

Però, ara, que havien tornat a trencar, la notícia de l'arribada d'un nou nadó els ha obligat a replantejar-se la decisió que havien pres. I, segons sembla, estan decidits a demostrar que la tercera és la bona. Tanmateix, això no és tot, sinó que Laura i Benji han volgut afegir un altre membre a la seva família abans de l'arribada del nadó. Aquest es tracta d'una mascota en la qual la 'influencer' no hauria escatimat en despeses i que ha anat a buscar fins a Mallorca, tal com informa en exclusiva al portal 'Jaleos'.

Segons ha compartit Matamoros en el seu perfil, es tracta d'una gosseta de la raça Chow Chow que li ha robat per complet el cor, tant, com per agafar un avió per anar a recollir-la i portar-la a casa. Una decisió més que criticada pels seus seguidors, que li han recordat la importància de l'adopció canina. Tot i això, la nova mascota de Laura ha estat batejada com a Pipa, tal com ella mateixa ha explicat, i prové del viver legal 'Chow of the island', situat a Mallorca.

Segons informa l'esmentat mitjà, el viver ven gossos de raça Chow Chow per un preu que pot oscil·lar entre els 2.300 i 2.500 euros, i també depenent del color. Així, la 'influencer' hauria desemborsat una important suma de diners per afegir a aquest nou membre a la seva família i, segons sembla, el lliurament de l'animal es pot fer per dues vies: en mà —per la qual hauria optat Laura, que ha anat a buscar-lo personalment—, o a través d'una companyia d'enviaments. I, la veritat és que les crítiques al respecte no han deixat de succeir-se en el seu perfil.

«Viatjar amb avió per anar a buscar un gos? No hi havia gossos al teu barri o ciutat?», li han arribat a preguntar sobre el capritx que ha tingut, o «si us plau, cal adoptar, els refugis estan al màxim. No cal tenir un gos d'una raça perquè està de moda. Un gos és una mica més», li han recordat sobre la possibilitat de l'adopció i qüestionant que hagi optat per comprar-se un gos de raça pura. Comentaris als quals ella ha fet cas omís, i és que s'ha mostrat d'allò més feliç amb la seva petita Pipa, per la qual es fon. I no és per menys, ja que és totalment adorable.