Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Telecinco, en una nova dimensió: «No comparis la meva família amb Antonio David Flores»

Dues col·laboradores s'enfronten en directe i una d'elles acaba amb un advertiment

Rocío Carrasco ha aconseguit dividir Telecinco en dos bàndols clarament definits, ja que el seu testimoni no ha deixat indiferent a ningú i és inevitable que els diferents rostres de 'Mediaset' s'acabin posicionant creant un debat en cada un dels diferents programes de la cadena. El passat cap de setmana la calma va saltar pels aires a 'Viva la vida' per unes desafortunades paraules que van tenir lloc en directe.

Ana María Aldón està cada vegada més a gust al plató i la seva actitud reflecteix el còmode que se sent, malgrat haver-hi d'entrar en temes sobre els quals prefereix guardar distància. La dona d'Ortega Cano confessava que no existia cap acostament entre el seu marit i Antonio David, i que la relació només existia amb els fills d'aquest, Rocío i David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alejandra Rubio esclata contra Ana María Aldón

Fa dies que es va especular sobre la bona relació que mantenen Ortega Cano i Antonio David, perquè va ser el mateix destre qui va entrar en directe a 'Sálvame' per desmentir aquesta informació, i la seva dona va corroborar-lo a 'Viva la vida'. «L'acostament d'Ortega Cano i Antonio David no és tal. Només és amb els fills, i qui ho propicia és Antonio David. És cert que el meu marit va entrar en el seu moment a 'Salsa rosa' per defensar Rocío Carrasco i a Rocío Jurado. Quan passen els anys, les coses canvien i la gent també», va explicar Ana María.

No obstant això, al programa presentat per Emma García es va qüestionar que l'exmarit de Rocío Carrasco acudís al casament d'Ana María Aldón i Ortega Cano, i aquesta es va defensar: «Va venir a la nostra boda perquè va venir a acompanyar els seus fills». Va ser llavors quan Alejandra Rubio va intervenir i li va llançar una pregunta contundent a la seva companya.

Alejandra Rubio amb un vestit blau al plató de 'L'illa de les temptacions'
Alejandra Rubio esclata contra Ana María Aldón | GTRES

«No comparis a la meva família amb Antonio David Flores»

La defensa que va fer Ana María sobre la presència de l'exguàrdia civil en el seu casament, no va acabar de convèncer la filla de Terelu Campos. A causa de la bona relació que té amb Rocío Carrasco, a qui considera com una tieta més, li fa impossible entendre que Ortega Cano comptés amb la persona que més mal li ha fet a la vida.

«Et pots posar per un moment, com a dona, en el lloc de Rocío Carrasco quan va veure a Antonio David en el vostre casament?», li va preguntar de manera contundent Alejandra Rubio, intentant que la seva companya entengués el mal que això li havia produït a la filla de 'la més gran' i com després Antonio David es va asseure als platós de televisió revelant alguns aspectes que van envoltar l'enllaç.

Aclaparada davant la situació, Ana María Aldón va respondre fent una comparativa que no va agradar gens a la neta de María Teresa Campos: «I qui es posa al meu lloc? Tu no ets ningú per dir-me a mi qui he de convidar al meu casament. Jo em caso i al meu casament ve qui vull. És com si fos una provocació que Rocío Carrasco convidés María Teresa Campos i les seves filles a les seves noces amb Fidel Albiac».

Així, després d'escoltar aquestes paraules de la seva companya, Alejandra prenia la veu cantant i va frenar en sec a la dona d'Ortega Cano: «No, no. Ana María, saps que et tinc afecte, però no pots comparar-ho. No comparis la meva família amb Antonio David, si us plau, t'ho demano». La seva tieta, Carmen Borrego, sortia en defensa de la seva neboda: «És que heu de ser conseqüents amb les decisions que preneu. Heu d'entendre que és normal que la gent al·lucinarà».