Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

Cinc coses que Rocío Carrasco ha explicat del seu fill malalt i que no sabíem

El jove va ser el protagonista del desè episodi de la docu-sèrie de la seva mare

David Flores Carrasco és el segon fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, i també el més desconegut. Durant molts anys, la informació que s'ha rebut sobre el jove ha sigut molt escassa, només unes poques aparicions públiques en companyia del seu pare i poc més, ja que la filla de Rocío Jurado va encarregar-se, a través de les demandes, d'evitar que el seu petit guanyés més rellevància pública en benefici de la butxaca del seu pare, que no s'ha cansat de vendre exclusives amb els seus fills com a protagonistes.

No obstant això, Rocío Carrasco es va veure en l'obligació d'oferir detalls sobre la vida privada del seu «enano» per argumentar el seu relat, ja que, en cas contrari, no podria oferir el testimoni que avui ofereix per destapar la cara més fosca del seu exmarit i la manipulació que hauria exercit sobre els nens.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així tot, després de convertir-se en el protagonista del desè episodi de la sèrie-documental de la seva mare, ara són molts els detalls que hem conegut sobre David Flores, fins i tot alguns relacionats amb la seva malaltia genètica, que sempre s'ha mantingut sota secret. Fem un repàs a totes les dades desconegudes que hem descobert fins ara sobre el germà petit de Rocío Flores.

1. La malaltia de David Flores i el tractament de creixement que va rebre

Tot i que els mitjans de comunicació ja han assenyalat en múltiples ocasions que estaríem parlant de la Síndrome d'Angelman, un trastorn que causa retard en el desenvolupament, discapacitat intel·lectual i problemes de parla i equilibri, entre d'altres, es tracta d'una cosa que cap dels seus dos progenitors ha arribat a confirmar. Tanmateix, en l'últim capítol, Rocío Carrasco ha relatat un dels tractaments especials que el seu fill va requerir quan era petit. Aquest tractament, a causa que el nen tenia problemes per alliberar l'hormona de creixement, va haver de rebre durant un període de temps unes injeccions que el van ajudar a aconseguir una alçada superior, un tractament que en el seu moment també va necessitar el futbolista Messi.

2. La sonada absència de David Flores al casament de la seva mare amb Fidel

Un altre dels episodis més sorprenents va ser quan el petit es va absentar del casament de la seva mare per unes raons que avui dia hem descobert gràcies al relat en primera persona de Rocío Carrasco. Segons ha explicat, David tenia molta il·lusió d'assistir a l'enllaç i la seva presència estava prevista, ja que el jove havia gaudit d'aquell estiu amb el seu pare i la seva germana, però havia de ser retornat a la casa de la seva mare a principis de setembre.

No obstant això, tot i que la filla de Rocío Jurado havia requerit la devolució del petit perquè acudís al seu casament a través d'un escrit enviat pel seu advocat, Antonio David va decidir fer cas omís i va utilitzar aquest succés per seguir titllant la seva exdona de mala mare i treure rèdit econòmic amb una polèmica exclusiva en una revista del cor: «Mentre ella es casa els seus fills ploren».

3. El punt d'inflexió de David Flores després de la marxa de la seva germana

En el desè capítol de la docu-sèrie, Rocío Carrasco també va parlar llargament del canvi d'actitud i caràcter que va tenir el seu fill petit després de la marxa de la seva germana Rocío Flores. Segons ha relatat la seva mare, el petit va començar a tenir alguns problemes amb alguns companys de col·legi i es va tornar més esquerp. Així tot, en aquest moment, també s'hauria intensificat el xantatge emocional per part d'Antonio David cap al seu fill, a qui visitava al col·legi per convèncer-ho que anés a viure amb ells, assegurant-li que les seves germanes el trobaven molt a faltar.

4. Quan el nen no volia estudiar perquè aniria a 'La Voz'

Seguint en la mateixa línia anterior de xantatge i manipulació per part d'Antonio David, Rocío Carrasco va revelar un episodi amb el seu fill que posa de manifest la postura de l'exguàrdia civil a l'hora de criar els nens. És a dir, amb l'objectiu de guanyar-se el suport dels seus fills, el marit d'Olga Moreno aprofitava qualsevol ocasió per 'vendre-li la moto' als nens, tal com hauria fet amb el petit David en dir-li que no necessitava estudiar perquè li aconseguiria una plaça en 'La Voz'. Tot un somni per a un nen al qual li encanta la música i cantar com la seva àvia.

5. El suposat retrobament de Rocío Carrasco i el seu fill en els tribunals

Finalment, cal recordar un dels moments més destacats del desè capítol: quan Rocío Carrasco va desmentir visiblement indignada la versió que havia ofert Olga Moreno sobre el suposat retrobament amb el seu fill en els tribunals. I és que, segons havien explicat la supervivent i el seu marit durant molts anys, la filla de Rocío Jurado s'hauria negat a saludar David a la vista davant del jutge, i la malaguenya s'hauria posat en peu per recriminar la seva actitud, cosa que la mare dels nens no ha tingut inconvenient a desmentir rotundament.

«No té cony per dir-me això a la cara. No té el que cal tenir. És mentida, 'mare coratge', tu no et lleves de cap lloc», tancava Rocío Carrasco després d'explicar que va haver de ser detinguda pel seu advocat, ja que va estar a punt de llançar-se sobre Olga en veure com aquesta tractava d'impedir que el seu fill la veiés.