Antonio David no s'atura: ara presentarà una demanda

L'exmarit de Rocío Carrasco demandarà Telecinco per acomiadament improcedent

El contracte de Rocío Carrasco amb Telecinco va deixar sense alè a tothom: al públic, als periodistes i a la seva pròpia família. El gran perjudicat va ser Antonio David Flores, que va sortir per la porta del darrere de la cadena d'una manera bastant humiliant. L'empresa va al·legar que no podia seguir tenint a la seva plantilla un presumpte maltractador. El documental està capitanejat per La Fábrica de la Tele, la mateixa productora que hi ha darrere de 'Sálvame'. Així que, res més emetre's el primer capítol, l'exmarit de Carrasco es va quedar sense feina.

Des del primer moment, la família Flores va intentar invalidar el testimoni de Rociíto amb arguments econòmics. Van difondre que havia cobrat més de dos milions d'euros i que havia exigit a Telecinco que acomiadés el pare dels seus fills. Els rumors van arribar a tal punt que Carlota Corredera es va veure obligada a donar la cara per la seva nova amiga. Segons va explicar, era Carrasco la que necessitava explicar la veritat. Així que l'única condició que va posar va ser que se l'escoltés sense interrompre-la, i no tenia pensat cobrar diners per fer-ho.

«Ni ella ni el seu marit, Fidel Albiac, ens van demanar res a canvi. Vam ser nosaltres els que vam pensar que havia de rebre una contraprestació», va comentar la presentadora abans de donar pas a un dels capítols de 'Rocío. contar la verdad para seguir viva'. El que crida més l'atenció és que Antonio David no està ofès amb els seus antics caps per haver dubtat de la seva honorabilitat. El que realment el molesta és que la seva exdona hagi rebut diners a canvi. Per aquest motiu, presentarà una demanda contra La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent.

Els defensors de Rocío han comès l'error de revelar la seva estratègia. La filla de 'la més gran' vol rebre una denúncia, perquè així tindria l'última oportunitat que el Jutjat de Violència sobre la Dona reobri el cas. El marit d'Olga Moreno, conscient d'aquest risc, únicament prendrà accions legals contra Telecinco. Sol·licita que s'organitzi una investigació formal de la polèmica docusèrie. Està convençut que una de les condicions que Rociíto va posar perquè s'emetés era que l'acomiadessin a ell. En aquest cas, l'empresa no estaria incorrent en cap delicte, però hauria d'haver avisat Antonio David amb un temps d'antelació.

L'exguàrdia civil exigeix una indemnització per acomiadament improcedent

La revista 'Diez Minutos' informa, en exclusiva, dels nous plans d'Antonio David Flores. Lluny de rendir-se, ha interposat una querella contra els seus antics caps. I el crida l'atenció que el que l'hagi motivat sigui l'exili televisiu i no totes les acusacions que s'estan abocant sobre ell.

Olga Moreno va revelar a 'Supervivientes' que el seu marit estava bastant decebut amb La Fábrica de la Tele. Considera injust que li hagin rescindit el contracte, ja que sempre ha estat molt generós amb aquesta productora. Per aquest motiu, ha sol·licitat que li ingressin una gran quantitat de diners en concepte d'indemnització.

El tertulià responsabilitza Carrasco del fet que l'hagin acomiadat. Així doncs, ha demanat al jutge que revisi el contracte de Rociíto amb Telecinco, amb la intenció d'acorralar la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Tot i així, no li convé entrar en un nou procés on es recordin els presumptes maltractaments a la seva exdona.

La demanda només afecta termes laborals. Ningú ha passat per alt que, tot just tenir consciència de l'estrena de la docusèrie de Rociíto, Antonio David va assegurar que demandaria «tot el que sigui demandable». No seria objecte de demanda que l'acusessin d'agressiu i manipulador?


Comentaris

envia el comentari