Telecinco despatxa Paz Padilla i la seva substituta podria ser Rocío Carrasco

Es podria quedar fora del programa on treballa amb més il·lusió

Després de mesos de dolor per la pèrdua del seu marit, la seva mare i la seva sogra amb molt poc temps de diferència, Paz Padilla per fi havia trobat una mica de felicitat al tornar a la feina que més alegries li ha donat a la televisió aquests últims anys. I és que el fet de ser membre del jurat de 'Got Talent' li va permetre tornar a mostrar la seva faceta més divertida, fora de les tensions que sol comportar ser la presentadora d'un programa com' Sálvame'. A més, treballar al concurs de talents de Telecinco ha sigut com molt terapèutic per a ella després del 2020 tan dur que va passar.

És per això que la possibilitat que es pugui quedar fora de la propera edició del programa ha estat una sorpresa per a tothom, sobretot veient l'afecte amb què la van rebre els seus companys. Encara que sembli increïble, la productora de 'Got Talent' està estudiant si comptar amb ella o no. Així doncs, Padilla s'hauria d'acomiadar de la que possiblement és la seva principal il·lusió televisiva, segons recull en portada i en un ampli reportatge la revista 'Lecturas'.

El programa, que fa tot just unes setmanes coronava la ventríloqua Celia Muñoz com a guanyadora, ja està preparant la setena edició. Ja han començat les tasques de preproducció, en què es decideix quines persones formaran part del programa, entre aquestes, qui s'encarregarà de jutjar els concursants que passin per l'escenari.

La seva substituta, la figura mediàtica de moment

Però clar, una baixa com la de Paz Padilla ha de ser coberta per algú que pugui generar les mateixes expectatives, o fins i tot més. La realitat és que tot l'equip de Fremantle, de la mà de Telecinco, ja estan buscant algú per a omplir aquest buit, i pot ser que s'acabin decidint per qui possiblement és ara mateix la cara amb més presència a Telecinco, i això que només ha aparegut a un directe de la cadena.

Parlem, evidentment, de Rocío Carrasco. La filla de la Jurado està en boca de tothom ara que s'ha emès la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', on explica el martiri que va viure després de separar-se d'Antonio David Flores i els conflictes que ha tingut amb la seva filla, Rocío Flores, o amb l'actual dona de l'exguàrdia civil, Olga Moreno. Això sí, si es confirma el que avança la revista 'Lecturas', Rociíto tornaria a la televisió en un format que no té res a veure amb el món del cor.

Un cop inesperat per a Paz Padilla

Com dèiem, la decisió que hauria pres el programa hauria estat un gerro d'aigua freda per a Paz Padilla, que ni molt menys s'esperava que la fessin fora de 'Got Talent'. Segons diu la revista, ella mateixa hauria explicat al seu entorn més proper que continuaria a la propera edició del programa i que li feia moltíssima il·lusió.

Encara que Padilla no continuiï al concurs de talents, no vol dir que se l'hagi de deixar de veure a la petita pantalla. Si bé és cert que cada vegada fa aparicions més esporàdiques, seguirà sent una de les presentadores de 'Sálvame', juntament amb Carlota Corredera, quan Jorge Javier Vázquez no se'n pugui fer càrrec. A més, seguirà formant part de l'elenc de la sèrie 'La que se avecina', i continuarà al teatre amb l'obra 'Desatadas'.


Comentaris

envia el comentari