La dinerada amb la qual Olga Moreno salva de la ruïna Antonio David Flores

La madrastra de Rocío Flores està guanyant molts diners gràcies a participar a Supervivientes 2021

El documental de Rocío Carrasco ha convertit un dels botxins de la protagonista en el centre d'atenció de la premsa del cor. Olga Moreno ha deixat de ser simplement la dona d'Antonio David Flores per a esdevenir un personatge independent. Té una botiga de roba a Màlaga i, segons ha sortit publicat, el negoci sempre ha resultat força rendible. De fet, els ingressos que generava van servir per a mantenir la seva família durant molt de temps.

No obstant això, Telecinco li va fer una oferta molt suculenta, i va caure en la temptació. La sevillana ha venut el seu anonimat a canvi d'un bon grapat d'euros i, gràcies a aquesta estratègia, l'exgendre de la Jurado no tindrà cap problema per a seguir vivint còmodament. No hem d'oblidar que, després de ser exiliat dels mitjans de comunicació, ha tingut diversos contratemps. La batalla judicial en què està immers ha provocat un desgast econòmic important. Ja no treballa a 'Sálvame' i, inevitablement, ha de demanar ajuda a Olga.

La supervivent va viatjar a Hondures per a concursar a l'edició actual del programa, però va signar el contracte molt abans d'assabentar-se d'aquest detall. Així doncs, el catxé que estaria rebent no és tan elevat com podria haver estat. No obstant això, oscil·la entre els 10.000 i 15.000 euros setmanals. Participar al concurs ha estat molt positiu per a ella. La seva empresa va millor que mai, i una persona del seu entorn va confirmar a un periodista que les vendes s'havien disparat i molts productes estaven esgotats. Quants diners deu haver guanyat gràcies a la fama que li ha donat Rociíto?

L'enemiga de Carrasco també triomfa a Telecinco

Olga Moreno ha guanyat un total de 120.000 euros. La pressió mediàtica va estar a punt de fer-la renunciar a aquesta quantitat, però era conscient que el seu marit estaria un temps sense facturar, així que no li va quedar més remei que acceptar la proposta que li va fer Mediaset. Segons va sortir publicat, es va plantejar no concursar a 'Supervivientes', però la penalització que hauria d'haver pagat la va fer canviar d'opinió. Gràcies a aquest atreviment, s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats. Tot el que diu és estudiat minuciosament i tots els periodistes volen parlar amb ella.

La madrastra de Rocío Flores garanteix que mai ha guanyat diners gràcies a la família Jurado. Defensa que la primera exclusiva la va vendre quan feia setze anys que estava casada amb Antonio David i que únicament va revelar els secrets del matrimoni. Els experts, però, asseguren que no diu la veritat. Seguint les seves teories, la concursant s'ha lucrat gràcies a la premsa del cor, i la diferència és que ara podrà ho podrà fer sense utilitzar ningú. Les declaracions que Olga fa són prou interessants com perquè rebi una bona oferta quan torni a Espanya.

El seu objectiu és retardar aquest moment el màxim possible, ja que, cada setmana que passa a Hondures, el seu compte bancari va creixent. Si aconsegueix arribar a la final, guanyarà gairebé 180.000 euros, una quantitat que mai hauria aconseguit amb la seva botiga de roba.

Antonio David Flores té un deute de 600.000 euros

Alguns experts en televisió comenten que Olga Moreno podria guanyar 'Supervivientes 2021'. És cert que genera sentiments contradictoris, però el debat que crea entre l'audiència li juga a favor. Gràcies a ella, Telecinco està registrant unes dades d'audiència astronòmiques, i no seria estrany que la cadena acabés protegint-la perquè no abandoni Hondures. L'entrevista que li farà Jorge Javier Vázquez quan sigui expulsada és un dels moments més esperats del concurs. Per aquest motiu, els directors del programa ho estan retardant, per a generar expectació.

Si Moreno aconsegueix el premi final, guanyarà un total de 280.000 euros, una xifra més que suficient per a sobreviure durant una temporada. El seu futur televisiu és bastant incert, però aquesta quantitat li permetria oblidar-se dels problemes econòmics. Així doncs, l'exmarit de Rociíto pot estar tranquil. Segons publica 'La Vanguardia', té un deute que supera els 600.000 euros, però la seva dona l'ha salvat de la ruïna i això li permetrà tenir prou diners per a interposar les demandes que consideri oportunes ara que s'ha acabat 'Rociíto. Contar la verdad para seguir viva'. Quant es gastarà per a recuperar el seu honor?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari