Imatge de Javier Tudela en un photocall

El dineral que guanyava el fill de Makoke amb només 20 anys: «8.000€ per a ell sol»

Kiko Matamoros ha destapat els negocis del fill de Makoke

Durant un temps, Javier Tudela ha estat en els principals platós de televisió i concedint entrevista sobre la seva vida al costat de Makoke i Kiko Matamoros, i era habitual veure'l carregar en contra dels fills del seu padrastre, especialment de Laura i Diego Matamoros

Després de diversos mesos en l'ombra, el fill de Makoke ha tornat a la càrrega arran del conflicte entre la seva germana Anita i el pare d'aquesta. És per aquest motiu que en els últims dies s'ha estudiat amb detall quina és la principal font d'ingressos del jove. 

És habitual que Javier Tudela comparteixi fotografies a les seves xarxes socials on se'l pot veure rodejat de tota mena de luxes: viatges, cotxes, roba de marca... però, de què treballa el fill de Makoke?

Diversos negocis al seu nom

L'anomenat, el qual es defineix com a empresari, ha tingut diversos negocis al seu nom. Tudela s'ha dedicat a la distribució de pipes, a la gestió de locals d'hostaleria, a promocionar marques com a 'influencer' i, fins i tot, en propietat d'una empresa de rentades. 

No obstant això, la pandèmia ha volgut que gran part d'aquests negocis fracassin estrepitosament, una cosa que Kiko Matamoros ha lamentat a 'Sálvame'. «Em fa molta llàstima tot. Espero que li vagi bé el negoci per primera vegada a 'Javierito', a Javier Tudela, perquè és un local del seu pare. Que li vagi bé de veritat i que tingui sort», assegurava el col·laborador. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tulum Beach in my life #tulum #beach #lifestyle

Una publicación compartida de Javier Tudela (@javier_tudela14) el

Matamoros incús parlava de xifres, especialment de les obtingudes arran del seu negoci de distribució de pipes. «Amb les pipes li va anar bé, però li van rescindir el contracte una temporada. A Gunilla, un local de copes de Madrid, s'emportava entre 6.000 i 8.000 euros per ell sol. Però va canviar la direcció del local i se li va acabar la ganga», sentenciava.

Després d'escoltar aquestes declaracions, Jorge Javier no dubtava en mostrar una mica de sorpresa davant aquestes xifres. «Són moltíssims diners per a un noi de la seva edat», comentava el presentador. Una cosa que per a la qual el col·laborador va tenir una fàcil resposta: «Si a més vius en un xalet de 800 metres en el qual no pagues un 'puto duro', el teu pare és ric i t'ho paga tot i et paga el iot, doncs molt bé tot».

A més del negoci de les pipes, Javier Tudela també ha provat sort en altres sectors, com en borsa, una informació que Kiko Matamoros coneixia al detall. «Va tenir una cosa per invertir en borsa. Li va durar tres mesos», confessava.

Sense cap mena de dubte, Matamoros coneix a la perfecció els negocis en els quals s'ha vist involucrat el fill de Makoke. Tant és així que el mateix col·laborador li aconsellava què fer: «Li deia algunes vegades: Amb això no arribaràs enlloc, no tens preparació per això, fes allò altre».