El dineral que s'ha gastat Kiko Matamoros en la seva nova cara

El col·laborador podria haver passat per quiròfan més de sis vegades

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros encara no ha tornat al seu lloc de treball | Catalunya Diari
 

És evident que l'aspecte de Kiko Matamoros ha canviat molt des de la seva primera aparició televisiva, fins al punt d'aconseguir una nova cara que res té a veure amb la dels seus inicis. El col·laborador de 'Sálvame' ha passat diverses vegades per quiròfan, i per fi ha aconseguit perdre la semblança amb el seu germà bessó Coto, cosa que turmentava a Kiko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El reencuentro. Siendo la Tierra esférica, por mucho que te alejes puede que vuelvas al punto de salida.

Una publicación compartida de Coto Matamoros Hdez (@cotomatamoroshdez) el

El programa 'Vive la vida' de Telecinco va fer aquest passat cap de setmana una anàlisi de totes les intervencions estètiques que s'ha fet el col·laborador en aquest temps. A més, s'han atrevit a quantificar-les i a desvelar el dineral que s'ha gastat l'exmarit de Makoke cada vegada que ha passat per quiròfan. 

Més de 45.000 euros

L'estudi explica que Matamoros ha passat per quiròfan sis vegades i s'ha realitzat un lífting facial complet; una blefaroplàstia, que consisteix a aixecar les parpelles caigudes; un micro empelt de celles; una rinoplàstia nasal per modelar la silueta; una otoplàstia per corregir la mida de les orelles, i dos implants dentals que li han permès lluir nou somriure. 

El total de les operacions del col·laborador ascendeix ni més ni menys que fins als 45.000 euros. No obstant això, aquesta quantitat segur que s'ha vist reduïda perquè moltes de les intervencions a les que s'ha sotmès són regals que li fan a canvi de publicitat a les xarxes socials dels centres mèdics i els doctors i doctores que l'operen.


Comentaris

envia el comentari