Paloma Cuevas podria rebre quasi 20 milions d'euros pel divorci amb Enrique Ponce

El torero ha rebut un contratemps en els plans de les seves noces amb Ana Soria

Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas podria rebre 19 milions d'euros pel divorci amb Ponce | Catalunya Diari

El divorci d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas és una de les notícies més en boca de tots d'enguany, sobretot després que es fes públic l'affair entre el torero i la jove Ana Soria. Tant és així que el programa 'Es la mañana' ha dedicat bon temps a comentar-ho amb la presència d'Alaska, Carmen Jara i Beatriz Cortázar. «Des del principi anava a ser de comú acord malgrat la tempesta i exhibició de Ponce», han manifestat allí. 

I és que Ponce i la seva nova parella ja tenen plans de futur: segons fonts properes, després de finalitzar l'estiu tenen previst començar a viure junts i l'estiu de l'any que ve podrien considerar casar-se, ja que per culpa de la crisi de la Covid-19 i la tardança de la demanda de divorci amb Cuevas ha ajornat els plans de les noces al setembre d'enguany. 

Per tant, perquè puguem veure Ana Soria vestida de blanc, primer és necessari que el torero es divorciï de Paloma Cuevas, quelcom s'està tramitant.

Un divorci milionari

La primícia d'avui, però, és el benefici que obtindrà l'exdona d'Enrique Ponce quan es materialitzi el divorci, i és que es tracta d'una quantitat de ni més ni menys que 19 milions d'euros. Quan van contraure matrimoni, no van fer separació de béns, per la qual cosa tots dos posseeixen una finca, tres empreses, dos immobles i diversos locals.

«Aquestes xifres em semblen massa altes, no és un secret que els negocis on Ponce s'ha ficat o li han ficat no han sortit com esperava o han estat bastant negatius», ha assenyalat Beatriz Cortázar, matisant que aquesta xifra podria no ser real. 

I és que segons ha manifestat, la parella ha tingut la necessitat de vendre algunes de les seves coses per a poder fer front a alguns deutes i, de fet, Ponce continua torejant perquè «cal continuar generant ingressos». Tanmateix, defensa que això «no vol dir que tingui una mala situació però no és el que molts voldrien imaginar». 

«Va haver-hi una persona del seu equip de confiança a la qual van haver de tirar de la nit al dia, i hi ha hagut intoxicació d'una part contra Paloma dient que era de gustos molt cars. Tots dos han tingut un nivell acomodat sempre», han revelat al programa. Però també han defensat que tant Paloma com Enrique són conscients de la situació econòmica que estan travessant i que això no suposaria un problema en la negociació.


Comentaris

envia el comentari