Silvia Abril i Andreu Buenafuente als premis Goya 2019

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente ploren una dolorosa pèrdua

L'actriu ho ha comunicat a través de les seves xarxes socials

Silvia Abril i Andreu Buenafuente han rebut en els últims dies una notícia molt dura, i és que l'humorista català i l'actriu han hagut d'acomiadar-se d'un dels membres més estimats de casa seva, el seu gos Mel. Mel era un membre més d'aquesta família d'artistes. Junts han viscut centenars d'històries que aquests dies romanen en el seu record més que mai. 

L'actriu ha volgut homenatjar el seu fidel company de vida i ha compartit en les seves xarxes socials nombroses fotografies de la seva mascota, que va arribar a la seva vida fa ja tretze anys. Al costat d'aquestes imatges l'actriu ha escrit unes boniques paraules:   

«Ahir ens va deixar el sr. Mel... Jo no tinc massa paraules avui, només llàgrimes. Gràcies per triar-nos, gràcies per ensenyar-nos que l'amor és infinit moltes vegades. Costarà 13 anys més superar la teva absència, has deixat una bona petjada en els nostres cors. Ens trobem un dia d'aquests, Mel. T'estimo infinit».

Silvia Abril també ha aprofitat les seves paraules de comiat per donar les gràcies a tots aquells que van tenir l'ocasió de conèixer el Mel i cuidar d'ell. I és que aquesta família no para de moure's i no sempre ha pogut emportar-se en Mel a tots els llocs on els ha tocat treballar. Però això no era problema. Es quedés amb qui es quedés, aquest gran gos feia les delícies dels seus cuidadors.

El fidel amic de la família

El seu marit, Andreu Buenafuente, també ha volgut acomiadar-se del seu gran company. «Fins a sempre amic Mel. T'hem estimat molt i mai t'oblidarem», ha escrit al costat d'una tendra foto de la seva mascota.

El seu gos ha estat el seu company més fidel durant molts anys i ara els tocarà trobar-lo molt a faltar. Segur que la petita Joana, fruit de la relació entre els humoristes, també està d'allò més trista amb la pèrdua d'aquest gran amic que els ha omplert de joia al llarg d'aquests 13 anys d'amor.

Cal recordar que la parella ja va haver de patir una altra pèrdua al llarg d'aquest any. Va ser el mes d'abril, quan Andreu Buenafuente i Silvia Abril van haver d'acomiadar-se de l'oncle de l'actriu, que en aquest cas va morir després de contagiar-se de Covid-19.