Torna una persona del passat de Maite Galdeano i li demana una 2a oportunitat

Ugo ha confessat el motiu pel qual la seva relació es va acabar

Imatge de Maite Galdeano
Ugo ha confessat el motiu pel qual la seva relació es va acabar | Telecinco

Maite Galdeano ha tornat al plató de 'Sálvame' per parlar de la seva nova parella, una relació que ja fa dues setmanes que dura i que, segons sembla, arriba amb certes expectatives de futur i que podrien convertir-se en una cosa molt duradora. Els col·laboradors han volgut preguntar a la concursant de 'realitys' pel seu exmarit Ugo, l'home amb el qual es va casar en dues ocasions, fins que el 2012 es van separar per començar a viure de nou les seves respectives solteries. 

L'exparella feia vuit anys que no es veien, i avui el programa ha proporcionat un retrobament sorpresa entre tots dos. En un primer moment, Ugo ha explicat que Maite es tirava flatulències al llit i que el despertaven constantment, una dada que la mateixa Maite ha corroborat entre riures, mentre el seu jove Kiko Jiménez assentia amb el cap i afegia que tot era fruit dels problemes intestinals que arrossega la mare de Sofía Suescun des de fa anys. 

Maite explicava que es va separar d'Ugo quan va descobrir que mentre ella estava treballant, ell es connectava a Facebook per parlar amb altres dones. La ruptura definitiva va arribar quan la mateixa Sofía es va fer un perfil fals a la xarxa social i va començar a parlar amb Ugo per veure com reaccionava, aquest va caure a la trampa i de manera immediata va ser expulsat de la casa. 

Ugo li demana a Maite una segona oportunitat

L'exmarit de Maite ha aprofitat la seva primera aparició a la televisió per demanar-li a la seva dona una segona oportunitat per poder reviure aquests sentiments que van compartir en el passat. La resposta de Maite ha estat negativa, responent-li que ara estava coneixent un nou noi i que això li impedia poder plantejar-se una segona oportunitat amb el qual va ser el seu marit durant molts anys. 

Per últim, Maite li ha demanat a Ugo que mostrés el seu pectoral per veure si mantenia el cos que tenia de quan estaven junts. En aquesta ocasió, Ugo ha superat la prova i, segons Maite, segueix estant molt bé.


Comentaris

envia el comentari