La 'bomba' més insospitada de l'estiu: «Iker Casillas, en solitari»

Augmenten els rumors de crisi amb Sara Carbonero

Iker Casillas amb una barbacoa de fons
Iker Casillas ha fet un pas molt important en solitari | Instagram

Iker Casillas és un dels famosos que més protagonisme està tenint durant aquestes últimes setmanes als mitjans de comunicació. La seva parella, Sara Carboneo, va anunciar a principis d'aquest mes d'agost que havia perdut al seu avi, a qui la periodista estava molt unida. L'absència d'Iker a l'enterrament de l'avi de Sara va fer saltar totes les alarmes d'una possible crisi entre la parella. 

Els rumors de crisi entre Iker i Sara han agafat encara més força després de l'última portada de la revista 'Diez Minutos'. En aquesta es parla de l'esmentada crisi, a més a més d'anunciar en exclusiva el que hauria fet Iker Casillas en solitari, que pot afectar la seva relació amb Carbonero. 

La portada de la revista

La publicació ha desvelat que Iker Casillas ha comprat un pis al seu nom que li ha costat ni més ni menys que 3 milions d'euros. 'Diez Minutos' ha volgut concretar que va ser el passat mes d'abril quan l'exfutbolista va adquirir un habitatge per aquest preu en ple centre de Madrid. Segons s'ha pogut saber, es tractaria d'un pis de luxe que es troba en aquests moments en procés de reforma. 

El que més ha cridat l'atenció entre els lectors és el fet que únicament hagi posat el seu nom a l'escriptura de la casa. Això ha fet incrementar els rumors de crisi amb Sara Carbonero, més encara després de les declaracions de Casillas a la revista 'Semana', on assegurava que «amb la situació que hem tingut, en les últimes setmanes no he estat amb la Sara tot el que hauria. I això dona lloc a especulacions». 

No obstant això, el que està clar és que la família tornarà aviat a la capital d'Espanya per afrontar nous reptes professionals. Cal recordar que el matrimoni va comprar una luxosa cada a la urbanització de La Finca l'any 2014. Caldrà esperar per conèixer quina serà finalment la residència de la família i com avança la relació entre Casillas i Carbonero. 


Comentaris

envia el comentari