Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja, Chabelita

La xifra exacta: el dineral que s'ha gastat Isa Pantoja en operacions estètiques

La filla d'Isabel Pantoja ha patit una gran transformació física en els últims anys

La vida personal d'Isa Pantoja està travessant el seu millor moment. I és que després de l'huracà que ha suposat 'Cantora Crest' i la guerra que mantenen el seu germà, Kiko Rivera, i la seva mare, Isabel Pantoja, sembla que per fi les aigües s'han calmat després d'uns mesos bastant convulsos. Amb imminents plans de casament trucant a la seva porta, Chabelita està molt emocionada, encara que no sap si podrà comptar amb la presència de la seva mare en un dia tan especial.

De fet, assegurava que li feia mal que la 'tonadillera' no l'estigués acompanyant en els passos previs al gran dia, com el moment en què va escollir el seu vestit de núvia: «És impossible que tingui ànims de noces quan té assumptes més importants que resoldre. És una cosa que li dona el mateix en aquests moments i no és per menys». Un fet que no semblen estar d'acord molts dels seus seguidors: «Si la teva filla es casa, encara que no tinguis ganes, hi vas perquè és un moment important per a ella. Això és el que faria qualsevol mare». 

El gran canvi físic d'Isa Pantoja

Tanmateix, és més que evident que la jove ha experimentat un gran canvi físic en els darrers anys, cosa que han volgut analitzar detalladament en el programa 'Viva la vida', on Emma García i els seus col·laboradors han estat testimonis de la dinerada que podria haver invertit Isa per millorar el seu aspecte.

El doctor José Manuel Gómez Villar ha volgut analitzar punt per punt tots els retocs que s'ha fet, i assegura que «han estat per a bé». Per començar, Isa s'hauria unit a una de les modes actuals, entre les quals s'inclou el 'microblading' o tatuatge de celles, que li hauria costat uns 350 euros.

A més, segons informa el cirurgià plàstic, la filla d'Isabel Pantoja també s'hauria fet una 'rinomodelació' mitjançant punxades d'àcid hialurònic, amb el qual ha aconseguit afinar el seu nas i elevar la punta. Aquesta es tractaria d'un tractament amb un cost de 400 euros, el qual se sumaria a una clara millora en l'aspecte del seu somriure gingival mitjançant infiltracions de Botox als llavis, la qual cosa tindria el cost de 350 euros.

Però, la jove no es quedava aquí, sinó que, fins i tot, s'hauria canviat per complet la forma de la cara gràcies a una projecció de mandíbula, amb què hauria aconseguit allargar la seva cara mitjançant un farciment al mentó valorat en 500 euros. Així, l'especialista també apuntava que «és més que probable que s'hagi infiltrat Botox, amb la intenció de prevenir que li surtin arrugues».

Chabelita s'ha deixat una dinerada en cirurgia plàstica

D'altra banda, Chabelita hauria anat més enllà de la cara, ja que no hauria dubtat a l'hora de remodelar el seu cos per complet, començant per un augment de pit: «Se l'hauria fet l'any 2014, i estaria valorat entre uns 4.000 i 5.000 euros». Ara, la jove presumeix d'una cintura de vespa que seria producte d'una liposucció: «Ens permet tenir una cintura més fina, i estaria al voltant dels 4.500 euros». De fet, el doctor insinuava que se la podria haver fet alhora que l'operació dels pits.

Ni tan sols Asraf Beno, la seva parella, donava crèdit a tots els retocs que s'havia pogut arribar a fer la seva xicota: «M'he quedat boig. No sabia que s'havia fet tantes coses, però és una cosa normal». A més, no dubtava a afegir que «amb la 'lipo' es passa molt malament, comences a supurar... fa bastant mal». Alhora, Emma recalcava la importància de cuidar-se després de sotmetre's a aquesta mena d'intervenció: «Cal tenir una bona alimentació, fer exercici... Si no, l'operació pot resultar contraproduent». En concret, el problema principal és que el greix aniria a altres parts del cos.

Sumat a tot l'anterior, i per acabar, la filla d'Isabel Pantoja s'hauria sotmès a un tractament anomenat 'criolipolsis', el qual consisteix a congelar les cèl·lules grasses amb un tractament no invasiu, que tindria un cost de 800 euros. És a dir, Isa Pantoja podria haver-se deixat en total gairebé 12.000 euros en cirurgia plàstica.