L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

Jordi Sánchez relata el seu malson a l'UCI: «Vaig pensar que havia perdut el meu fill»

El popular actor va estar 24 dies intubat a la unitat de cures intensives

El món de l'espectacle va estar en suspens durant més d'un mes per l'estat de salut de Jordi Sánchez. El conegut actor de 'La que se avecina' i 'Plats Bruts' va estar ingressat a l'UCI un total de 24 dies, on va ser induït al coma per culpa de la Covid-19. Durant aquest temps, el secretisme sobre la seva evolució mèdica ens va mantenir a tots molt preocupats, inclosos els seus companys de professió, els quals van bolcar-se a donar suport a l'actor i a la seva família en un moment especialment delicat.

El calvari de Jordi Sánchez, ingressat durant 24 dies a l'UCI pel coronavirus

El desig de la seva família sempre va ser respectar la privacitat de l'actor durant la seva estada a l'hospital, però, arran de la filtració que va arribar a la premsa, la família del català va haver de sortir a fer el pas per confirmar el seu ingrés a l'UCI, i demanar respecte cap a la seva intimitat.

Malgrat tot, per fi, Jordi Sánchez ja és a casa i continua recuperant-se de les greus seqüeles, produïdes després d'estar tant de temps immobilitzat al llit d'un hospital, tot i que ja ha utilitzat les seves xarxes socials per mostrar el seu avanç. «Menjant amb bons amics. Gaudint de la vida i el sol», escrivia l'actor fa poc a bord d'un vaixell i gaudint d'una bona paella en companyia de dos amics.

Encara no està recuperat al 100%, però les seves aparicions públiques ja comencen a ser més constants i ens fa indicar que cada vegada està més a prop de deixar enrere l'autèntic calvari que va viure durant aquest temps ingressat.

«Gràcies a tots aquests missatges d'amics i companys, que tant emocionen i ajuden quan et desperten. I gràcies a totes aquestes persones que, sense conèixer-me de res, m'han fet arribar el seu afecte. Sou un regal immens, benvolguts seguidors. Una abraçada gran per a tots», escrivia l'actor en el seu compte d'Instagram després d'abandonar l'hospital amb un aspecte físic molt desmillorat.

Precisament, en una entrevista al programa 'El Suplement de Catalunya Ràdio', Jordi Sánchez ha explicat alguns detalls de la seva perllongada estada a l'hospital i el malson que va viure per culpa de les al·lucinacions que va tenir estant en coma.

Les al·lucinacions de Jordi Sánchez a l'UCI li van fer creure la mort del seu fill

En l'entrevista, Jordi Sánchez ha ofert alguns detalls sobre el seu calvari a l'UCI i les seqüeles que tenia quan va despertar després de 24 dies en coma induït: «Quan em van despertar no podia ni caminar ni fer res, ni tan sols escriure.

Dos dies després ja escrivia i als quatre ja caminava», ha assenyalat mentre continua recuperant-se a la seva casa de Barcelona. No obstant això, més enllà de les seqüeles físiques, l'actor ha volgut explicar una anècdota sobre les al·lucinacions que va patir estant en coma, i que li van fer pensar que un dels seus fills havia mort.

«Vaig viure en un món paral·lel durant aquests 24 dies. Va ser terrible. Estava tan drogat que pensava que tot allò era cert. Les al·lucinacions són més fortes que els somnis. Em vaig despertar molt trist, i quan em van dir que no estava mort em vaig posar a plorar», ha explicat l'actor visiblement emocionat. Les al·lucinacions van ser tan realistes que l'actor fins i tot recorda haver estat preparant els papers per a l'enterrament del seu fill, un malson del qual va acabar despertant quan va sortir del coma, i el van informar que tot havia estat fruit de la seva imaginació.

A més, Jordi Sánchez també ha assenyalat que creu que va contraure la Covid-19 durant el rodatge d'una pel·lícula, i ha llançat un missatge de suport als seus companys de professió que, tot i fer-se proves freqüentment, estan molt exposats al virus perquè treballen sense mascareta.