Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Nou suport a Antonio David: «Els ploriquejos de Rocío Carrasco són una vergonya»

Una col·laboradora de televisió ha donat la seva opinió sobre el documental de Telecinco

Són moltes les persones que han opinat sobre l'assumpte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores després de l'estrena del documental de Rociíto el passat 21 de març.

La majoria de persones han defensat a la filla de Rocío Jurado, però també són molts els que han fet costat l'exguàrdia civil. Un grup al qual ara també s'ha sumat Carmen Lomana, tal com ella mateixa ha demostrat.

La col·laboradora no dubtat a comentar aquest dissabte, 27 de març, el reportatge de Rociíto en el programa 'Fin de semana' de Cope i ha deixat clar la seva postura en aquest assumpte.

Rocío Carrasco va revelar en els dos primers lliuraments del seu documental que havia estat agredida en diverses ocasions per l'exguàrdia civil i que fins i tot va arribar a intentar posar fi a la seva vida quan la seva filla, Rocío Flores, va acudir per primera vegada a un plató.

Tal repercussió van tenir els dos primers capítols que Mediaset va prendre la decisió immediata de prescindir d'Antonio David Flores i fins i tot diversos polítics es van fer ressò d'això. Irene Montero, la ministra d'Igualtat, va intervenir dilluns passat, 22 de març, a 'Sálvame' per a defensar públicament a Rociíto.

«Em sembla una vergonya»

Encara que moltes persones han sortit en defensa de Rocío Carrasco, també hi ha unes altres que han assenyalat que està mentint i s'han posicionat al costat del malagueny. I aquest ha estat el cas de Carmen Lomana, que no ha dubtat a donar la seva opinió sobre aquest tema.

«Tremend, a mi em sembla truculent, fregant el pornogràfic i el vergonyós. La quantitat de ploriquejos, de moqueigs, del xou que es va muntar sota pagament, segons diuen d'1 a 2 milions, després de 20 anys, em sembla una vergonya», ha dit aquest dissabte a 'Fin de semana'.

«El que no es pot fer és un judici paral·lel en un plató, que això sembla la Inquisició popular, aquestes coses s'han d'arreglar en famílies, en jutjats, o on procedeixi».

Carmen Lomana, a més, ha posat l'accent en la relació de Rocío Carrasco amb els seus dos fills. «El que és clar és que porta 7 anys sense veure als seus fills, si és que tots hem vist a la seva filla dient que vol parlar. Això és una història interminable».

«Té un altre fill i no s'ha preocupat, dient que aquest és feliç, com si els nens que tenen una deficiència ni senten ni pateixen. És un espectacle desagradable, més si veus el nivell del nostre país, en el qual entren polítiques a opinar».

El vaticini de Carmen Lomana sobre el futur professional d'Antonio David

A més, l'empresària també ha compartit un vaticini sobre el futur professional d'Antonio David Flores després del seu acomiadat de Mediaset. «Ha estat treballant fins a l'últim dia, surt aquest documental i 'exemplaritzant' el que ha fet la cadena: deixar-lo al carrer. Que dins de dos mesos estarà a 'Sálvame', ja ho veureu».

«Qualsevol de nosaltres que vam veure això t'impressiona veure una dona així, però després recapacites i dius: 'estan jugant amb els nostres sentiments, i estan jugant amb les dones'».

«Em sembla una broma tot això»

Agafant l'exemple de Rocío Carrasco, Carmen Lomana també ha aprofitat per a deixar clar la seva opinió sobre el feminisme. «Un altre tema que a mi no m'agrada és el de la dona. Les dones parlem d'apoderament, de llibertat, i sempre aquestes feministes ens volen mostrar com a éssers febles, pusil·lànimes, que ens deixem humiliar», ha criticat la col·laboradora.

«Hem d'educar a les nostres filles, netes i nebodes amb què no ens podem deixar humiliar, com a dones fortes i independents, i no tot el dia lamentant-nos i plorant. Jo comprenc que, en el cas d'aquesta noia, tenia mitjans suficients. No és el meu problema, però em sembla de broma tot això».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.