Julia Janeiro en un muntatge amb fotografies del seu Instagram

Tot per diners: Se'n riuen de la portada en banyador de Julia Janeiro

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario rep les seves primeres crítiques després de complir 18 anys

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, ja ha complert la majoria d'edat i és per això que s'han publicat diverses imatges en què es revela la seva identitat. En concret, la revista 'Lecturas' ha optat perquè Julia protagonitzi una de les seves portades posant en banyador. Amb tot això, la filla de Jesulín i María José, ha rebut un centenar de crítiques a les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La portada en banyador de Julia Janeiro

Julia Janeiro ha estat la protagonista de la portada de la revista 'Lecturas' amb una fotografia en què surt en banyador. Es tracta d'una fotografia que va compartir en el seu compte d'Instagram el passat mes de juliol de 2020; Julia apareix dins d'una piscina lluint un vestit de bany blanc amb estampat de palmeres. 

El titular que acompanya aquesta imatge és «Ja és major d'edat. Així és Julia Janeiro. La guapíssima filla de Jesulín i Campanario que viu amb el seu xicot a Madrid».

Les burles i crítiques

Les xarxes socials han cremat i els seguidors de 'Lecturas' no han dubtat en comentar la fotografia i carregar contra Julia Janeiro. 

  • «Si fos ella em faria model eròtica. Talents desaprofitats. Al·lucino».
  • «Vaig pensar que era la portada d''Interviú', però clar aquesta revista ja no existeix».
  • «Si surt així amb 18...».
  • «I això amb 18? Postureo, ungles quilomètriques, pestanyes postisses XXL, molt maquillatge i el seu Instagram obert».
  • «Una altra Bratz. Totes fetes amb el mateix patró».

Controvèrsia per la fotografia de portada

A més de criticar l'aspecte de Julia Janeiro o el tipus de fotografies que es fa, ha sorgit una polèmica a les xarxes socials. Molts internautes creuen que Julia ha posat d'aquesta manera per a la revista, però no saben que 'Lecturas' ha agafat la imatge d'Instagram. Així doncs, hi ha molta gent que ha criticat a la filla de Jesulín perquè pensen que s'ha deixat fotografiar per la revista: 

  • «Tot per diners i amb Photoshop».
  • «Li ha faltat temps a la nena per aprofitar-se del cognom Janeiro».
  • «Mare meva, si amb 18 anys ja es fa aquest tipus de fotos, què es pot esperar d'ella més endavant? Una altra més al grup de noies que es guanyen els grans sous a costa de tots nosaltres per no fer res Quina pena!».
  • «La 'xoni' ja ha començat a viure del conte».
  • «Quan vegi els diners que guanya posant, deixarà els estudis i viurà d'exclusives. Algun dia anirà a 'Supervivientes', temps al temps. A mi la foto no em sembla elegant, tot el contrari».

No obstant això, hi ha altres internautes que consideren que Julia no hauria de publicar aquestes fotografies a les xarxes socials: «Em sembla molt fort que utilitzin imatges d'aquesta noia del seu perfil d'Instagram per fer una portada. Amb totes les fotos que té, escolliu aquesta? Jo soc ella i us denuncio. Que fort i quin poc respecte!». Amb tot això, la majoria d'edat de Julia Janeiro no ha passat desapercebuda.