Rocío Flores en un plató de Telecinco

«Jo sé per què Rocío Flores va demanar a la seva mare que agafés el telèfon»

Joaquín Prat ha revelat la conversa que va mantenir amb Rocío Flores després de la seva petició a Rocío Carrasco a 'El programa de Ana Rosa'

El passat divendres 16 d'abril, Rocío Flores tornava a seure al plató d''El programa d'AR' per comentar la segona gala de 'Supervivientes'. Arribat el moment, la jove sorprenia a tothom parlant amb claredat sobre la seva mare, Rocío Carrasco. La docusèrie que s'està emetent sobre la vida de la seva mare i tota la seva família, inclosa ella, ha estat el detonant perquè Rocío agafi el toro per les banyes i expressi els seus sentiments després de 9 anys sense mantenir relació amb la seva mare.

«T'ho dic a tu mare. Els teus fills no te'ls han arrencat ningú. Agafa el telèfon. No puc més», confessava la neta de Rocío Jurado, donant fe que s'havia posat en contacte amb la seva mare en dues ocasions en menys de 24 hores.

Joaquín Prat revela una conversa privada amb Rocío Flores

Aquest crida de Rocío Flores ha generat nombroses reaccions en els companys de professió i de la cadena. Una d'aquestes reaccions és la de Joaquín Prat, que ha revelat diversos detalls d'aquell dia, quan Rocío Flors es va obrir davant l'audiència d'una Ana Rosa Quintana que aquest dilluns va donar suport a la jove per la seva valentia.

En aquests dies posteriors a aquesta crida, s'ha parlat molt sobre la idea que Antonio David Flores fos l'instigador del missatge de Rocío Flores. Joaquín Prat, que va presenciar divendres passat aquest històric moment televisiu, ha explicat com va ser la conversa privada que va tenir amb ella i ha tret a la llum què li va advertir Antonio David a la seva filla després de tenir coneixement que va intentar posar-se en contacte amb la seva mare via telefònica.

«Antonio David li va recomanar que no es fiqués en aquest rebombori»

Joaquín Prat se sincerava i comentava que «vaig tenir l'oportunitat de parlar amb Rocío Flores després de les seves paraules. S'ha dit que ho va fer animada pel seu pare per intentar rebaixar una mica la pressió mediàtica que hi ha sobre ell i la repercussió que han tingut les paraules de Rocío sobre Antonio David... », ha dit Joaquín Prat, tornant a criticar el comportament de l'excol·laborador de 'Sálvame'.

«A mi el que em diuen és que ell li va dir a la seva filla que no ho fes. Que no digués el que va dir. No sé si és veritat o no. El que li va recomanar és que no es fiqués en aquest rebombori», ha sentenciat Prat, deixant caure que Antonio David va voler evitar que la seva filla Rocío Flors s'acostés a Rocío Carrasco.

La desesperada crida de Rocío Flores

Rocío Flores sorprenia a tots quan a 'El programa de Ana Rosa', on col·labora des de fa dues setmanes, feia una emotiva crida a la seva progenitora, demanant-li que es posés en contacte amb ella i el seu germà David.

La neta de Rocío Jurado esclatava en directe: «M'estic creant una cuirassa per la pressió mediàtica que estic tenint des que va començar tot això, preguntant-me sempre les mateixes preguntes 24 hores, i jo no soc així», va iniciar la seva 'speech' Rocío.

«Hi ha moltes coses que no són així. Dic que no són així perquè és la realitat. Conec perfectament com és la meva mare, sé què he viscut a casa seva. S'ha dit que a mi se m'ha criat en una casa amb odi. A casa meva mai a la vida se m'ha inculcat odi cap a la meva mare. Mai a la vida, sempre ho he dit i no tinc per què mentir perquè és la realitat», prosseguia la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco.

«Ho diré ben clar i mirant a càmera: ahir vaig trucar-la dues vegades i no hi ha hagut resposta. Els teus fills no te'ls ha arrencat ningú. Soc aquí i el meu germà també. Parla amb nosaltres, truca'ns, seu amb nosaltres. Parla amb nosaltres, ja no sé com dir-ho. Som aquí esperant-te. Ja no puc més», finalitzava el seu discurs en ple directe d''El programa de Ana Rosa'.