La vedette i actriu Bárbara Rey

Bárbara Rey, ingressada a l'hospital per coronavirus

L'artista va començar a trobar-se malament i va donar positiu en la prova PCR

Preocupació per l'estat de salut de Bárbara Rey. Segons publica Jaleos, la vedette va ser ingressada d'urgència a l'Hospital Quirón de Marbella després d'haver-se contagiat de coronavirus. L'artista, de 71 anys, es va començar a trobar malament i després de fer-se la prova PCR va donar positiu, motiu pel qual va ser ingressada a l'hospital.

Fonts pròximes a l'artista confirmen que està ingressada recuperant-se. Bárbara Rey estava passant uns dies a Marbella, zona en la qual la taxa de contagis ha pujat gairebé 14 punts durant el passat cap de setmana. A Màlaga, la incidència se situa en 141,6 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bàrbara Rey ha passat ara a engrossir aquesta estadística, encara que des de l'inici de la pandèmia ha intentat cuidar-se i mantenir-se aïllada. En passar els setanta anys d'edat, és una persona de risc. No obstant això, encara no ha rebut la vacuna. Durant gairebé tota la pandèmia va ser a la seva casa de Totana, a Múrcia, completament sola i aïllada. Fa a penes uns mesos, la seva filla Sofía Cristo es va mostrar preocupada per la situació: «L'aïllament de la meva mare és una desgràcia, no paro de pensar en els riscos que pot córrer». 

Sofia va recordar que els pares d'uns amics seus de la mateixa edat que la seva mare havien mort per coronavirus. «Em dóna pànic», va reconèixer, «em preocupa que li pugui passar qualsevol cosa». També va explicar que s'havia hagut d'apanyar ella sola per a fer la compra i que estava passant un calvari: «És duríssim perquè ho sofreix molt i plora per la gent que perd als seus familiars».

Els pitjors temors de Sofia s'han complert i després de trobar-se malament, la vedette va rebre la notícia que és positiva en coronavirus. Ha estat un cop per a ella i per a tot el seu entorn, que són conscients del risc que corre a la seva edat. Dins del que cap, afortunadament, es troba estable i tractant de recuperar-se a l'hospital.

Els seus projectes, aturats 

Bárbara s'havia traslladat uns dies a Marbella després de signar un contracte amb Antena 3, per a participar en el programa «El desafío». Està previst que participi en l'edició del reality al costat d'altres concursants que se sotmetran a les proves físiques i mentals de l'espai que presenta Roberto Leal. Altres participants són Omar Montes i Jesulín.

Bárbara Rey és notícia també per la nova sèrie que està preparant Daniel Écija sobre la seva vida. La ficció, produïda per The Good Mood, abordarà la relació de l'artista amb el domador Ángel Cristo i els seus fills fills, Ángel i Sofía. En aquests moments s'estan escrivint els guions i el projecte es troba en fase de negociació amb diferents cadenes i plataformes. Tots els projectes entorn de Bárbara Rey es troben ara parats fins que l'artista es recuperi.

Ha defensat a Rocío Carrasco

En la premsa del cor, Bárbara Rey ha estat notícia últimament per haver dit la seva sobre el tema de moda: el documental de Rocío Carrasco. La seva opinió va tenir especial rellevància, ja que va ser objecte de maltractaments en el passat. «Hi ha coses que un escolta i et recorden, hi ha coses que són semblants però cada té les seves vivències i les seves vides. Hi ha algunes cosetes que sí, perquè crec que les persones que sofrim, no sé si és veritat, però hi ha determinades coses que marquen unes pautes que són sempre semblants».

En el tema dels fills, no obstant això, va discrepar: «Jo pels meus fills hauria anat a l'altra part del món, passés el que passés». Però va mostrar el seu suport sense reserves a Rocío: «Si suposadament ha rebut aquest maltractament, la secundo totalment».

L'actriu va aprofitar per a dir que ella no es va sentir tan secundada. «No ho vaig rebre ni tan sols per part de la justícia», va assegurar, «la jutgessa no va voler saber res ni va prendre declaració als testimonis. Jo tinc molts testimonis, que són presencials, no que els han comptat o els han dit. Sempre hi havia molts dubtes, semblava que jo no era el prototip».

Bárbara Rey considera que «normalment les dones maltractades, encara que tinguem un aspecte físic determinat i sembla que ens mengem el món, el maltractador t'assetja d'una forma i et fa perdre l'autoestima de manera que sents que no vals res». Bárbara va explicar que en aquells temps es va sentir molt desprotegit, però va posar en valor la seva vida d'ara: «estem feliços, estem contents, tinc als meus dos fills meravellosos».

Una dona polifacètica 

Bárbara Rey va néixer a Totana, Múrcia, en 1950, i va ser una de les vedettes més reconegudes d'Espanya en l'època del destapi. Va començar la seva carrera com a estrella emergent en els certàmens de bellesa, arribant a representar a Espanya en Miss Món 1970. Després va fer el salt a la televisió i el teatre, on va participar en desenes de títols de gran èxit. El seu moment d'esplendor ho va viure com a actriu revelació del destapi i es va convertir en una icona sexual de l'època. Va ser portada en diverses ocasions d’Interviú.

La seva altra faceta va ser en la premsa del cor, on va començar a ser coneguda per la seva relació amb el domador Ángel Cristo. Tots dos es van separar en 1989 havent tingut dos fills. A més, de jove havia tingut un romanç amb el rei Joan Carles, després que els presentés el president Adolfo Suárez. 

Als seus 71 anys, Bárbara Rey continua sent una dona molt activa i amb gran presència en les xarxes socials. En el seu compte d'Instagram deixa veure el seu dia a dia  i el seu fort vincle amb els seus fills. Un vincle que serà molt important per a aquests moments durs, sens dubte, el repte més important per a una dona que ha viscut tant.