Primer pla del cantant espanyol Miguel Bosé

3 famosos espanyols que pensen com Miguel Bosé sobre la Covid

Victoria Abril, Alaska i Mario Vaquerizo són alguns dels famosos que no creuen en la gravetat del coronavirus

La pandèmia de la Covid-19 ha generat diverses opinions sobre el seu origen i conseqüències. Tanmateix, Miguel Bosé, una de les figures més conegudes en el terreny musical a Espanya, ha estat un dels primers i principals protagonistes en defensar la seva opinió públicament i manifestar-se com a negacionista davant el coronavirus

Ja fa un any que va esclatar la pandèmia de la Covid-19 i des de llavors diversos famosos s'han mostrat descontents i amb poca confiança davant la nova realitat provocada pel coronavirus. Així doncs, artistes i periodistes han manifestat que el coronavirus no és real. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miguel Bosé ha estat el primer a pronunciar-se i causar un gran enrenou, convertint-se així en el centre de totes les mirades. Ara bé, ja no és l'únic que està en el punt de mira del negacionisme, ja que altres companys famosos han decidit defensar les seves paraules. 

Negacionistes en estat pur

Victoria Abril va recollir el Premi d'Honor el passat mes de febrer i en la roda de premsa es va mostrar molt clara i contundent sobre quina és la seva opinió sobre la pandèmia. L'actriu va arribar a l'esdeveniment sense respectar les mesures restrictives, com les distàncies de seguretat i l'ús de la mascareta. Tanmateix, quan un periodista es va dirigir a ella sense la mascareta, Victoria va afirmar que «sí, te la pots treure, ja n'hi ha prou d'aquesta farsa», deixant molt clar el seu pensament negacionista.

Tot i això, després de veure les crítiques que va rebre pel seu discurs negacionista, va demanar disculpes: «Demano disculpes si en la roda de premsa he ofès als que han perdut els seus éssers estimats. Prometo que no ha estat la meva intenció», va manifestar Victoria Abril.

No obstant això, cal destacar que Victoria Abril no va utilitzar la mascareta, a diferència de la resta d'assistents a la gala, que van complir estrictament amb tot el protocol anticovid.


Alaska i Mario Vaquerizo també donen suport a aquest punt de vista negacionista davant la Covid-19. Tot i que no ho han manifestat de manera directa, sí que han defensat el discurs de Victoria i Miguel Bosé. «Crec en la llibertat d'expressió, estic en contra de la Santa Inquisició. Cada persona pot dir el que consideri i hi ha persones molt valentes com Victoria Abril i Miguel Bosé que no s'autocensuren», va afirmar la parella. Així doncs, la llista de negacionistes no para de créixer.