Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Les fotos falses que va fer servir Antonio David Flores per guanyar milers d'euros

El diari 'ABC' assegura que Antonio David s'hauria embutxacat cinc milions d'euros amb la polèmica de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco està deixant en evidència a Antonio David Flores amb el documental 'Contar la verdad para seguir viva'. La filla de Rocío Jurado ha trencat el seu silenci per denunciar la campanya de desprestigi a la qual ha estat sotmesa durant tots aquests anys, sent titllada de mala mare per l'opinió pública i aïllada socialment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


«El meu sentiment era de terror, no podia fiar-me de ningú. Ell anava a totes i estava disposat a qualsevol cosa. És una actitud mafiosa. És tenir una persona acollonida tot el dia fins i tot amb la gent que està a casa meva», ha confessat Rocío Carrasco fent referència al maltractament psicològic que va patir per part d'Antonio David des que van signar la separació l'any 1999.

La jugada d'Antonio David Flores per guanyar milers d'euros

Des que Antonio David i Rocío Carrasco van signar el divorci, l'excol·laborador de 'Sálvame' ha fet tot el possible per acabar amb la reputació de la seva exdona i guanyar milers d'euros amb el suport dels mitjans de comunicació.

En el seu documental, Rocío Carrasco ha denunciat la capacitat del seu exmarit de manipular a periodistes i tertulians, com Lydia Lozano, que van creure en la seva versió dels fets sense exigir cap mena de prova. A més, ha revelat la relació d'Antonio David amb dues persones que també van treure profit del conflicte: el paparazzi Pablo González, conegut com El Calvo, i l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez, un personatge molt conegut al nostre país i condemnat per estafa i frau fiscal.

«Era un ésser terrorífic i va utilitzar a Emilio Rodríguez per fer-me mal i enfonsar-me en el terror», ha manifestat Rocío Carrasco. En el cas del paparazzi, Pablo González, l'estiu de 1999 va dedicar-se a fotografiar a Rocío Carrasco amb l'objectiu de vendre una suposada infidelitat a la premsa rosa. 

Segons ha revelat la revista 'Vanitatis', Antonio David va aconseguir guanyar milers d'euros amb aquestes fotografies; el 70% dels beneficis eren per a Antonio David i el 30% per al fotògraf. 

Els ingressos del col·laborador

D'altra banda, Antonio David Flores ha aconseguit guanyar diners gràcies a Telecinco, on s'ha dedicat a tacar la imatge de Rocío Carrasco

Malgrat que Antonio David només parlava dels seus fills i la seva exdona, va arribar a convertir-se en un col·laborador molt estimat pels espectadors de la cadena fins a ocupar el seu lloc com a tertulià en diversos programes d'èxit. 

Tanmateix, en l'últim episodi del documental de Rocío Carrasco, s'han exposat diverses imatges en què l'excol·laborador de 'Sálvame' guanya diners mentre parla sobre l'estat de salut de Rocío Jurado, que en aquell moment començava el seu tractament contra el càncer.

Plorant en públic i lamentant l'estat de salut de la cantant, l'exguàrdia civil no va dubtar en lucrar-se amb aquest tema. És més, Rocío explica que Antonio David guanyava 2.000 euros mensuals amb la seva col·laboració a 'Crónicas marcianas'. 

Rocío Carrasco ha assegurat que Xavier Sardà, presentador de 'Crónicas marcianas', va obligar Antonio David a signar l'acord regulador per la custòdia dels seus fills, la qual cosa no li convenia perquè li prendria el dret a victimitzar-se davant els espectadors.

En total, segons ha estimat el diari 'ABC', Antonio David s'hauria embutxacat cinc milions d'euros durant tots aquests anys.