La veritable cara d'Ortega Cano que Rocío Carrasco no ha ensenyat al seu documental

Rocío Carrasco deixava molt clar que la seva relació amb el destre estava irremeiablement trencada

Antonio David no és l'únic que ha sortit escaldat amb el documental de Rocío Carrasco, i és que la figura d'Ortega Cano també s'ha vist posada en dubte després que la filla de 'la més gran' pronunciés frases tan demolidores com «la meva mare es va equivocar en casar-se amb José».

A partir d'aquí, molts mitjans han volgut indagar i analitzar amb detall la realitat que existia en la relació entre Ortega Cano i Rocío Jurado, i fins i tot José Escudero, l'ex-xòfer de la parella, s'atrevia a afirmar sense embuts que «Rocío Jurado no estava enamorada d'Ortega Cano».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, Escudero aportava dades com que «José en realitat estava enamorat del que representa Rocío, no de Rocío com a dona. Quan la va conèixer el seu toreig va baixar, estava molt més distret, la relació amb Rocío li condicionava molt». A més, no dubtava a assenyalar que el matrimoni de la parella no era tan idíl·lic com semblava de cara al públic: «La relació d'ells era difícil, no es portaven. Discutien molt, i eren discussions molt fortes. S'enfadaven per torns, un dia s'enfadava ell, i un altre dia s'enfadava ella».

«Si em preguntes si Ortega Cano li va ser infidel a Rocío Jurado, només puc dir-te que mai cap dona va ocupar el lloc de Rocío», afegia posant en dubte aquest gran amor que Ortega Cano sempre ha defensat. De fet, fins a la mateixa Ana María Aldón, actual parella del destre, no dubtava a afirmar que «José segueix enamorat de Rocío».

Una versió que no coincideix amb la de Rocío Carrasco, que ha mostrat una cara una mica diferent del qual fos marit de la seva mare: «Jo a José li tenia afecte, però ja no», afirmava en referència a aquesta relació d'amistat que s'ha forjat en aquests anys entre Ortega Cano i Antonio David. Això, tot i que segons Rociíto, el seu ex li va arribar a amenaçar descaradament després que el torero sortís en defensa de Carrasco pels suposats maltractaments.

«No crec que hagis de parlar», li advertia Antonio David en el seu moment. A això, se sumava la suposada demanda a Rocío Jurado, valorada en uns mil milions de pessetes. A més, l'artista havia intentat defensar la seva filla i aportava el seu testimoni en la petició de la nul·litat eclesiàstica del matrimoni.

Dos detalls que revelen com és Ortega Cano

I, malgrat totes aquestes especulacions, la revista 'Semana' acaba d'emetre en exclusiva dos detalls d'Ortega Cano després de la mort de la seva dona, que revelen com és realment. Una altra versió dels fets que hauria aportat un íntim amic de la parella, Antonio Montiel, que ha volgut donar la cara pel torero i sortir en defensa seva.

«Ortega Cano és un home molt entranyable i molt afectuós. Fixa't fins a quin punt, que quan Rocío es mor a principis de juny en 2006, pocs dies després, el dia 13, era el meu sant, Sant Antoni. Com érem molt amics Rocío i jo, Ortega em va enviar un telegrama i em va dir 'Rocío des del cel demana que et feliciti pel dia del teu sant'. Jo em vaig quedar sense paraules», ha confessat que fa a aquesta faceta més desconeguda d'Ortega Cano que no molts coneixen i que s'ha arribat a posar en dubte.

«Per Nadal vaig fer el 'christmas' solidari del càncer i vaig voler homenatjar-la a ella. Ell va comprar 1.500 'christmas' i em va enviar una cistella de Nadal amb tots els CDS que hi havia al mercat de Rocío», ha afegit posant de manifest la generositat del pare de Gloria Camila i José Fernando. D'altra banda, Montiel també es pronunciava sobre Rocío Jurado, de qui assegura que «era molt especial, tenia moltíssima gràcia i era molt propera. Això sí, Rocío Jurado tenia una gran inseguretat. Sempre buscava l'aprovació de la resta».


Comentaris

envia el comentari