Kiko Matamoros

Se'n va amb l'enemic: L'últim (i contundent) atac de Kiko Matamoros a Antonio David

El tertulià ha tret la cara per Fidel Albiac, marit de Rocío Carrasco, a qui assegura que té molt a agrair

Antonio David sembla tenir-ho tot en contra, fins i tot aquells amics incondicionals que van sostenir la seva versió tots aquests anys, li estan donant l'esquena. Un d'ells és Kiko Matamoros, qui li ha donat una punyalada en tota regla en defensar públicament a Fidel Albiac, marit de Rocío Carrasco, i el seu enemic número u. Així, Matamoros ha reconegut al plató de 'Viva la vida' que té molt a agrair-li a Albiac, perquè el va ajudar com a advocat en un dels seus pitjors moments, quan no es parlava amb dues de les seves filles petites.

En aquest moment, tal com ha explicat, la relació era inexistent, i l'advocat va intervenir de manera voluntària per intervenir entre el tertulià i les seves filles, les quals en aquell moment estaven treballant mà a mà amb Albiac i Rocío Carrasco en la producció del musical en honor a Rocío Jurado. «No entenc, et dic per la meva experiència, quan fas això amb un senyor que és aliè i ho fas pel bé d'unes cries, jo entenc que en la seva vida actuarà igual. Ho he de deixar claríssim», ha assenyalat sortint en defensa de la imatge del marit de Rociíto, la qual sempre s'ha posat en dubte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'aquesta manera, deixava clar que Albiac s'hauria comportat igual amb Rocío i David Flores, de manera que tot el que s'ha dit que Fidel és la mà negra que mou els fils darrere de Rocío Carrasco, o que ell seria el responsable del distanciament entre mare i fills, seria fals. Almenys, segons el que defensa Matamoros. A més, el col·laborador televisiu ha assenyalat que té l'esperança que Olga Moreno sàpiga reconèixer aquest costat de Fidel i que mostri aquesta faceta del marit de Rocío Carrasco. «Aquest discurs que jo he tingut per Fidel, almenys, que l'hi reconegui a Olga de l'altra part», ha afirmat, sostenint alhora el gran paper que ha jugat la dona d'Antonio David en la vida dels seus fills.

«Jo estaria agraït»

«Jo estaria agraït si els meus fills tinguessin una connexió tan bona com la que Rocío i David Flores tenen amb Olga». Carmen Borrego, present també al plató de 'Viva la vida', corroborava aquestes paraules de Matamoros, assegurant que la relació que hi havia entre Fidel i David Flores era meravellosa: «L'estimava moltíssim, crec que el seguirà estimant». Aquestes paraules del tertulià hauran descol·locat molts, però sobretot a Antonio David, el seu amic i company de 'Sálvame' durant anys, i a qui no dubtava a defensar fa unes setmanes.

Així, és més que notable el canvi d'actitud de Matamoros, després que s'hagi convertit en un dels principals detractors de Rocío Carrasco i el seu documental, posant en dubte també per complet el que explicaven els seus companys sobre que Antonio David els havia gravat d'amagat: «Estic convençut que això no és així. Vull veure les proves. No em puc creure que hi hagi algú que es dediqui sistemàticament a gravar als seus companys, als seus caps, als seus amics… Potser hi ha gravat en algun cas com a exercici d'autodefensa, això segur, però no com estan dient», al·legava en defensa seva.

I, és més, es pronunciava sobre les acusacions que pesaven contra Antonio David, que asseguraven que tindria uns compromesos enregistraments d'Ortega Cano i Rocío Jurado amb les quals els podria haver amenaçat perquè guardessin silenci. «Tu et creus que, si de veritat té un document gràfic de la mena que sigui comprometedor per a Ortega i Rocío, no hagués negociat amb això perquè li retiressin el mig milió d'euros que encara té pendent de pagament per la demanda que li va interposar a la Jurado i que va perdre?», no dubtava a apuntar.