Ana María Aldón agita Telecinco: «A Rocío Carrasco se l'ha de respectar»

La dona de José Ortega Cano ha donat suport a la filla gran de Rocío Jurado

Ana María Aldón, esposa de José Ortega Cano i col·laboradora de 'Viva la vida', ha parlat de Rocío Carrasco, concretament, ha donat el seu punt de vista sobre el qual aquesta ha explicat en la sèrie-documental que protagonitza.

És cert que el seu marit es troba ara més a prop d'Antonio David Flores, l'ex de Rocío, i també ho és que Ana està patint per tot el que s'està exposant en aquesta producció. No obstant això, no ho és menys que, malgrat tot, se sent a prop de la filla de Rocío Jurado. Així, ho ha manifestat públicament demanant respecte per a ella i per a la seva història.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana María parla a favor de Carrasco

Aldón s'ha sotmès a 'l'escala de les emocions' de 'Viva la vida', i en fer-ho no ha dubtat a sincerar-se per complet sobre l'esmentada sèrie. De fet, ha manifestat que, a més de per la fràgil salut del seu marit, se sent trista pel documental: «a mi em toca de ple pel meu marit, pels seus fills, per la seva família…».

Tot i això, ha deixat clar que «tenia moltes ganes que Rocío Carrasco parlés», és més, després ha afegit: «A Rocío Carrasco cal respectar-la perquè és una persona amb els seus sentiments, amb els seus pensaments, amb el seu passat i ningú sap el que una persona ha pogut patir. Llavors, no em sembla lògic que es lapidi a una persona que ni tan sols ha dit el motiu pel qual ella ha fet certes coses».

Mostra empatia amb Rocío

A més de tot el que s'ha exposat, Ana María Aldón ha manifestat que sent una gran empatia amb Rocío pel fet que «el que narra jo ho he viscut com deu vegades pitjor o més, em quedo curta». Així mateix ha dit que «en moltes situacions que ella narra, jo les he viscut i és molt dur. Jo he viscut el que ella explica. Abans no és que no tingués empatia amb ella. Però ara sí que narra una història en la qual a més em veig identificada és normal que senti empatia amb ella».

En aquest punt, la presentadora de 'Viva la vida', Emma García, ha recalcat que la col·laboradora és molt justa en dir això i pensar així de Rocío. Unes paraules davant les quals l'esposa d'Ortega Cano ha afegit: «No m'agrada lapidar la gent».


Ja no dona suport a Antonio David Flores

En aquesta ostentació de sinceritat, Ana María Aldón ha confessat que en l'última entrega de la sèrie de Rocío Carrasco va veure imatges que li van impactar, en concret, vídeos d'anys enrere protagonitzats per Antonio David Flores que no li van agradar en absolut. Així, ha explicat que «he vist imatges de 2003 d'Antonio David en què deixava entreveure unes coses, que si una faldilla que si no sé què, i això em va tocar especialment. No les havia vist i no les entenia tampoc».

Aldón llança un missatge a Rocío Carrasco

Després de donar la seva opinió sobre la sèrie, la presentadora ha volgut que Ana María li dediqués unes paraules a Rocío Carrasco: «Jo no crec que sigui ningú per enviar-li un missatge directament a Rocío Carrasco perquè l'he vist una vegada i no tinc cap mena de confiança. No obstant això, com a mare, a qualsevol mare que estigui en la mateixa situació li diria 'Solucionem les coses'». D'aquesta manera, Aldón va deixar molt clar que, al contrari que la família del seu marit, no està disposada a atacar Rocío perquè la comprèn en moltes coses, i la creu.


Comentaris

envia el comentari