Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores no se’n desdiu i es reafirma: «No és qüestió de perdonar»

La jove s'ha mostrat inflexible davant d'una persona que ha parlat del seu entorn familiar

Des que comencés la sèrie-documental protagonitzada per la seva mare (Rocío Carrasco), Rocío Flores s'ha convertit en protagonista de l'actualitat perquè hi ha interès a conèixer com la jove reacciona a totes les confessions realitzades per la seva progenitora. Ara, però, també és notícia perquè ha aconseguit treball a 'El programa de AR', on va dir que no parlaria de la seva mare, però poc li ha durat la intenció.

I és que, pocs dies després, ja li ha enviat un missatge per a 'deixar-la en dubte'. Una tribuna aquesta des de la qual també procedeix a defensar Olga Moreno, l'esposa del seu pare (Antonio David), en el seu pas a 'Supervivientes'. I això l'ha portat a 'atacar' a Carmen Borrego, que l'ha contestat, però, tanmateix, la jove segueix pensant igual al respecte, i ha tornat a reafirmar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El conflicte amb Carmen Borrego

Fa uns dies, Carmen Borrego no va dubtar a carregar contra Olga Moreno, assenyalant que no li semblava bé que aquesta parlés en televisió dels fills del seu marit i de Rocío Carrasco. Davant aquesta afirmació, Rocío Flores no va voler quedar-se callada i, per això, des del citat plató d'Ana Rosa Quintana, li va contestar a la filla menor de María Teresa Campos: «Em sembla molt lleig que sigui, a més, Carmen Borrego qui digui que Olga no parli de nosaltres quan fa 20 anys que està amb mi i em coneix al 100%, mentre que ella s'ha marcat una gran exclusiva amb un bon titular parlant de mi i no forma part de la meva família».

Davant aquest atac clar i directe, la germana de Terelu va decidir respondre-li aquest cap de setmana a 'Viva la vida', on treballa com a col·laboradora, manifestant que ella únicament es dedica a comentar 'Supervivientes'. De la mateixa manera, no va dubtar a afegir: «Soc l'única de les Campos que vaig parlar de la família, ja he pagat prou».

Rocío Flores es reafirma en la seva postura respecte a Borrego

Els reporters segueixen ara a tot arreu a Rocío Flores i, precisament això ha fet que, al mig del carrer, un equip d''Europa Press' li hagi preguntat què pensa de la resposta de Carmen Borrego. La jove ha estat molt parca en paraules, tant és així que ha dit: «No tinc res a dir». No obstant això, s'ha ratificat en el fet que Carmen Borrego és la menys indicada per carregar contra Olga pel citat motiu: «Home, és clar. És una realitat com un temple».

El reporter que l'ha entrevistat ha volgut saber si perdona a la filla de María Teresa per aquestes manifestacions i ha estat molt contundent: «No és qüestió de perdonar». Així mateix, no ha dubtat a deixar palès que possiblement li donarà una altra resposta a la germana de Terelu, en concret, ho ha manifestat dient: «El que hagi de dir, ho diré on ho hagi de dir que, en aquest cas, és 'Supervivientes'».

No vol parlar de la seva mare

De la mateixa manera, els reporters han volgut preguntar a Rocío Flores la seva opinió sobre el que succeirà el pròxim dimecres, en referència al fet que la seva mare seurà en un plató en directe per donar més dades de la seva vida i aclarir diversos temes. No obstant això, la jove no ha volgut opinar al respecte: «No tinc res a dir. Ja ho sabeu». Una postura que possiblement no mantindrà el dijous, possiblement l'endemà d'escoltar Carrasco, aprofiti el seu treball a 'El programa de AR' per respondre o atacar, segons consideri oportú.