Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso: «La meva filla va caure al mar i li vam passar per sobre amb el vaixell»

La presentadora ha relatat el moment més complicat de la seva vida a 'Espejo Público'

Susanna Griso s'ha obert en canal una vegada més amb els espectadors d''Espejo Público' en directe i ha explicat un dels moments més complicats de la seva vida.

Tot i que Ana Rosa Quintana i Alfons Arús segueixen guanyant en audiència el seu programa, la presentadora continua batallant cada matí a Antena 3 per fer un programa que sigui d'interès per als espectadors. Ara ha compartit una experiència pròpia que ha deixat amb el cor en un puny moltes persones.

Susanna Griso estava parlant sobre les meduses en una platja buida, un tema habitual de cada estiu, a la secció de curiositats del programa, però el que no s'esperaven els espectadors era que la periodista tindria un atac de sinceritat i que aquest assumpte seria el detonant perquè expliqués un dels moments més difícils que ha viscut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El moment més dur de Susanna Griso

«M'hauries de posar una capçalera per a aquesta secció d'explicar la meva vida», ha començat assenyalant la presentadora. «No és que a la meva filla li piqués una medusa, ni que jo em tragués la part de dalt del biquini. Això és en la teva imaginació», continuava.

La periodista ha relatat que es trobava descansant uns dies amb la seva família i un grup d'amics navegant en vaixell, quan va passar una cosa que l'ha deixat marcada i que li ha quedat gravat com un dels moments més complicats que ha viscut. «Anàvem en un vaixell i la meva filla va caure al mar i li vam passar amb el vaixell per sobre», ha relatat Susanna Griso a 'Espejo Público'. «Vaig haver de tirar-me a l'aigua per rescatar-la», afegia.

La presentadora de l'espai d'Antena 3 va aconseguir salvar la seva filla, però en tornar al vaixell la petita tenia una hemorràgia i, per impedir una important pèrdua de sang, van haver d'utilitzar la roba de bany d'una de les persones que l'acompanyava: «Li vam fer un torniquet amb el biquini d'una dona que anava amb mi». «El tall no va ser molt profund, però la vam portar a l'hospital», explicava Griso.

Així, Susanna Griso ha recordat aquell moment com un dels més durs i difícils de la seva vida i, tot i que ja ha passat temps des de llavors, no ho oblidarà mai. «Va ser el pitjor dia de vida», ha admès.

Uns mesos complicats

Mireia és la segona filla de Susanna Griso i va néixer fruit de la seva relació amb el productor de televisió Carles Torras. Tots dos es van casar l'any 1997 i junts van tenir dos fills més: Jan, el més gran, i Dorcette, una nena procedent de Costa d'Ivori que van adoptar el 2018.

Però després de més de 23 anys junts, la parella es va divorciar finalment el 2020. Tots dos van decidir posar punt final al seu amor i ho van fer en la més absoluta discreció.

L'arribada de Dorcette es va convertir en la major il·lusió per a Susanna Griso i Carles Torras després de les morts de la mare i la germana de la presentadora, però ni tan sols haver complert el somni que la periodista portava perseguint des de feia molt temps va poder tornar a posar en bona direcció la seva relació.

Ara la presentadora està afrontant aquests mesos complicats, tal com ella mateixa va confessar, en el seu retorn a 'Espejo Público' després de fer-se pública la seva separació. «He tornat molt sensible, especialment amb els animals. Que sapigueu que en tinc ja dos a casa, cada setmana un de nou. Dos gossos. Una galga i el que tinc en acollida, que és un pomerània», concretava una Susanna Griso cada vegada més oberta als espectadors.