Pla de Mónica Naranjo somrient i amb fons fosc

L'esperat projecte de Mónica Naranjo que copia 'La Isla de las Tentaciones'

La cantant serà la presentadora del nou format de Netflix: 'Amor con fianza'

Fa unes setmanes saltava a la llum la notícia del fitxatge de Mónica Naranjo per a Netflix. La cantant sorprenia anunciant el seu retorn a la televisió per presentar un nou 'reality' de parelles després de la seva excel·lent tasca com a conductora de la primera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. Mónica Naranjo ens havia deixat amb la mel als llavis després de no arribar a un acord de renovació amb la productora de l'exitós format de Telecinco, sent substituïda en les dues pròximes edicions per Sandra Barneda.

No obstant això, ara la cantant ens ha donat una gran alegria amb aquest nou format que servirà per ocupar el buit de 'La Isla de las Tentaciones' i sumar-se a l'actual emissió de 'Love Island' a Neox, la mecànica del joc és diferent, però conté gairebé els mateixos ingredients que han fet triomfar a aquesta mena de programes de telerealitat.

Mónica Naranjo fitxa per Netflix i presenta el nou programa: 'Amor con fianza'

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Netflix té guardat diversos asos sota la màniga per als seguidors d'aquesta mena de programes de telerealitat, i és que hi ha tres nous projectes que ja estan en marxa i veuran la llum pròximament. Un d'ells és el nou programa presentat per Mónica Naranjo, que es gravarà a l'illa d'Eivissa i tindrà com a protagonistes a diverses parelles que aniran al concurs per posar a prova la seva relació.

Una premissa de la qual també parteix 'La Isla de las Tentaciones', el 'reality' de Telecinco. Sota el títol 'Amor con fianza', les sis parelles de concursants viatjaran a una illa paradisíaca per demostrar la confiança cega que tenen l'un a l'altre, i totes elles afirmen tenir una relació honesta amb la seva parella, però ho hauran de demostrar al llarg del concurs. I no serà gens fàcil.

Les coses s'aniran complicant a mesura que avanci el concurs i les parelles hauran d'enfrontar-se a una innovadora tecnologia ocular per detectar les mentides que podria posar-los contra l'espasa i la paret. Els guanyadors del concurs seran aquells que menys mentides o cap hagin dit, ja que els menys honestos seran eliminats automàticament.

El primer avanç del nou programa de Mónica Naranjo per Netflix

Netflix ja ha volgut mostrar-nos un primer avanç, que ha tingut un gran impacte en xarxes socials. «No necessitem més imatges del 'reality' #AmorConFianza per saber que @monicanaranjo ens servirà drama del bo: sis parelles, un detector de mentides amb tecnologia ocular i fins a 100.000 euros de premi», diu el compte oficial de Twitter de Netflix Espanya.

En l'avançament podem veure a la mateixa Mónica Naranjo promocionat el nou 'reality' i llançant un gest de complicitat (o més aviat un 'zasca') a 'La Isla de las Tentaciones', ja que la presentadora, de peu i en un escenari completament fosc, s'està observant en una 'tablet' on ella mateixa apareix fent la 'intro' del programa.

«No suportes que la teva parella et menteixi, però, en les relacions de parella, de vegades, una mentida sense importància és suficient per mantenir la flama de la passió. I si la veritat tingués un preu? Li diries a la teva parella tot el que penses realment?».

Després d'acabar el fragment del vídeo reproduït a la pantalla, Mónica Naranjo apareix negant amb el cap i deixant anar una frase que posa de manifest la magnitud del concurs. «Escolta, mira, jo és que així no veig res. Si anem a fer això, anem a fer-ho per la porta gran», diu la conductora mentre comencen a il·luminar-se pantalles molt grans a l'esquena. «Molt millor», recalca la cantant.

Cal recordar que a 'La Isla de las Tentaciones', els concursants observen les imatges de les seves parelles des d'una petita 'tablet' que ha estat objecte de crítiques i 'memes' en xarxes socials, ja que les transcendentals imatges es veuen opaques per l'esforç que han de fer tots per poder veure bé el dispositiu. Per aquesta raó, l'avanç de Mónica Naranjo podria entendre com un 'zasca' al programa de Telecinco, deixant entreveure que el pressupost de Netflix per a aquesta mena de formats serà molt més gran que el destinat per 'Mediaset'.