Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

L'esbroncada en directe de Jorge Javier i Carlota Corredera tindrà conseqüències: «Adeu»

El presentador no va acceptar el perdó de la seva companya i la va deixar sense paraules

El ritme de treball que té Jorge Javier Vázquez l'obliga a haver de necessitar algun dia de descans, ja que no és fàcil ser el presentador estrella de 'Mediaset' i també compaginar diversos programes de televisió. Per aquest motiu, quan decideix agafar-se un dia lliure, desconnecta del món de la televisió per complet. O almenys aquesta és la seva intenció, encara que de vegades no li resulti fàcil.

I és que l'audiència de 'Sálvame' va ser testimoni d'una brega entre Carlota Corredera i Jorge Javier després que la gallega decidís interrompre el descans del català per posar-li al corrent d'una informació que havia arribat al programa. Però, Jorge Javier no es va prendre gens bé que li molestessin en el seu dia lliure i no va dubtar a fer públic el seu enuig.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier a Carlota Corredera: «Tant me fa»

'Sálvame' comptava amb la presència de Roberto Liaño, exparella de la cantant de 'Azúcar Moreno', Toñi, qui assegurava haver tingut una relació amb Sylvia Pantoja. Per donar veracitat al seu testimoni va fer públic un seguit de missatges que es va intercanviar amb la cosina d'Isabel Pantoja, on la participant de 'Supervivientes', a part de flirtejar, també va posar verd a Telecinco i a Jorge Javier Vázquez.

Amb el citat material entre les mans, Carlota Corredera va decidir posar-se en contacte amb Jorge Javier per explicar-li les perles que Sylvia Pantoja li havia dedicat. Però, la gallega no va comptar amb què el presentador estava en el seu dia lliure i que, potser, no s'ho prendria bé el fet que l'interrompessin, una cosa que, efectivament, va passar i que va deixar a Carlota sense paraules.

«Jorge, Soc Carlota. Estàs en directe, però et faré una pregunta molt ràpida. Pots parlar? Si no, tallo», va dir la presentadora. «No, regular, en dos minuts», va contestar Jorge Javier amb un to de veu que denotava que no era el moment idoni per respondre a preguntes. «Doncs fem una cosa. Truca'm tu quan acabis i t'explico el que ha dit Sylvia Pantoja de tu, que hi al·lucinaràs», li va explicar Carlota intentant despertar l'interès del català.

Però Jorge Javier no estava disposat a entrar a valorar el que havia dit sobre ell la cosina d'Isabel Pantoja en el seu dia lliure, i així ho va deixar clar: «Ui, no, no, que va, estic desconnectant i tant me fa», va assenyalar. Tanmateix, Carlota Corredera no estava disposada a rendir-se i insistia en la seva intenció de fer reaccionar a Jorge: «Bé, doncs si te n'és igual, ja t'assabentaràs quan deixis de desconnectar, però que sàpigues que no és bonic», va afirmar.

Jorge Javier deixa penjada a Carlota Corredera

La tensió anava en augment. La insistència de la presentadora que Jorge Javier opinés sobre els insults que li havia dedicat Sylvia Pantoja no va caure gens bé al català, qui es trobava en el seu dia lliure i no estava disposat que res ni ningú l'interrompis. «Escolta una cosa, si sabies que estava desconnectant per què em fas aquesta putada? És que estic de vacances», li va preguntar a la Carlota deixant-la sense paraules.

A partir d'aquí, tant els col·laboradors al plató com els teleespectadors van ser testimonis de la desavinença entre els dos presentadors. «Ja, però és que no sabia des de quan», va intentar justificar-se Corredera. «Doncs, filla, si no vaig avui, des de quan serà?», li va respondre Jorge Javier bastant enfadat. Carlota es va adonar del malestar de Jorge Javier i va intentar calmar els ànims, demanant-li disculpes per haver-li molestat en el seu dia lliure.

«D'acord, doncs, perdona'm», va respondre-li. «Doncs no ho sé, adeu», li va contestar el presentador penjant el telèfon i deixant a Carlota completament desconcertada. Una esbroncada sense precedents entre els dos pesos pesants de 'Sálvame' que  es veuran les cares el pròxim dimecres 21 d'abril, quan els dos entrevistin junts a Rocío Carrasco. S'hauran reconciliat o, per contra, Jorge Javier preferirà prescindir de Carlota en l'especial?