Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

«Tot es girarà contra Rocío Carrasco amb tanta mentida»

Carmen Lomana carrega durament contra la filla de Rocío Jurado

El documental de Rocío Carrasco ha provocat que diverses veus s'alcin per valorar el testimoni de la filla de 'la més gran'. Opinions de diferents personatges coneguts que, sense entrar en la veracitat dels fets, no dubten a posicionar-se en un bàndol o un altre. D'aquesta manera, Rocío ha comptat amb nombrosos suports, sobretot pel que fa als presumptes maltractaments en mans d'Antonio David Flores, però també ha rebut moltes crítiques.

Carmen Lomana, empresària reconvertida en tertuliana de televisió i ràdio, també ha volgut donar la seva opinió respecte a la polèmica que s'està generant amb el documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' a través de les seves xarxes socials, generant un autèntic enrenou entre els seus seguidors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carmen Lomana carrega contra Rocío Carrasco

L'empresària segueix molt de prop les últimes novetats sobre tot el que passa a la televisió. Al seu compte de Twitter, comenta 'Supervivientes' i es mostra molt crítica amb el documental sobre la filla de Rocío Jurado. Atenta a tot el que està explicant Rocío Carrasco, Carmen Lomana es permet el luxe d'opinar sobre les veritables raons per les quals Carrasco ha accedit a gravar el documental i, a més, l'acusa directament d'haver «abandonat els seus fills».

«Quina vergonya Rocío Carrasco. S'ha dedicat a liquidar el seu marit per justificar i entretenir, i no parla de l'abandonament dels seus fills», va publicar fa uns dies. El que no ha tingut en compte l'empresària és que el documental es troba en ple equador i que Rocío Carrasco encara no ha arribat als anys en què la relació amb els seus fills comença a torçar-se.

Però les paraules de Lomana no acaben aquí. Després de l'última intervenció de Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa', on va assegurar haver trucat la seva mare fins a dues vegades, Carmen Lomana va aplaudir el gest de la jove, vaticinant un futur gens bo per a Rocío Carrasco: «Per fi avui ha parlat Rocío Flores. Ja està bé d'aquest 'show' vergonyós de la seva mare. Rocío Carrasco no té respecte ni pels seus fills, ni per la seva família... tot se li girarà en contra amb tanta mentida».

En contra dels atacs a Antonio David Flores

Des del primer moment, Rocío Carrasco ha estat qüestionada. Tot i que ha mostrat proves contundents sobre els punts més controvertits de la seva relació amb Antonio David Flores, encara hi ha gent que dubta del seu testimoni. Carmen Lomana va ser una de tantes que no ha dubtat a posicionar-se a la banda del malagueny.

«No es pot demonitzar els homes d'aquesta manera», opinava. Però amb el que sens dubte s'ha mostrat més crítica és amb el mal que està ocasionant Rocío als seus fills: «Porta set anys sense veure els seus fills, tots hem vist la seva filla dient que vol parlar amb ella! Això és la història interminable. Té un altre fill, i no se n'ha preocupat en tot aquest temps», publicava en un altre tuit.

Crítiques a Carmen Lomana

Les seves polèmiques opinions no han passat desapercebudes per als seguidors de l'empresària, que no han trigat a criticar la seva posició contra Rocío Carrasco. En el seu últim tuit, on va assegurar que la filla de Rocío Jurado no tenia respecte pels seus fills, els fans de Lomana es mostraven totalment en desacord.

«I el seu pare si en té? Quina vergonya!», «Mentides? Els documents oficials menteixen senyora Lomana? Quina documentació ha aportat Antonio David per demostrar la seva veritat?», «I Antonio David ha tingut respecte... andaaaaa», o «I del circ mediàtic que va formar el seu pare no en parlem? Perquè Rocío Carrasco porta proves. Cosa que l'altre no. I portem 25 anys creient-lo» són alguns dels missatges que ha rebut la publicació de Carmen Lomana.