Imatge de David Bustamante

David Bustamante revela com es guanya la vida actualment (i no és cantant)

El cantant ha estat entrevistat a 'La Resistencia' i ha confessat que la seva principal font d'ingressos són les colònies que ven amb el seu nom

David Bustamante és un dels cantants més estimats d'Espanya. Des que es va donar a conèixer en la primera edició d''Operación Triunfo', s'ha guanyat el suport del públic i ha aconseguit mantenir l'èxit durant els seus vint anys de carrera musical. No obstant això, aquesta setmana ha estat entrevista a 'La Resistencia' de Movistar +, programa presentat per David Broncano, i ha confessat que actualment la seva principal font d'ingressos no és la música.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El gran negoci de David Bustamante

El cantant de Sant Vicente de la Barquera ha estat entrevistat a 'La Resistencia', on ha parlat sobre la seva vida laboral. És més, ha aprofitat per promocionar l'àmplia llista de fragàncies que té a la venda. Fins i tot ha assegurat que «cada 30 segons es ven una colònia. Mola molt aquesta dada. Soc un perfumista que canta».

Davant aquesta afirmació, Broncano ha preguntat si aquesta és la seva font d'ingressos principal, manifestant que «has guanyat molts diners amb la música, però no crec que venguis un disc cada 30 segons». Davant l'afirmació del presentador, Bustamante ha lamentat que «desgraciadament no».

Així mateix, en relació amb les seves fragàncies, l'artista ha aparegut al plató com un gran venedor. De fet, ha fet broma i ha cantat: «Me les treuen de les mans... Tinc una dita: 'Si vols lligar a l'instant, utilitza fragàncies Bustamante'. No falla. Amb aquestes colònies i el Tinder, triomfes».

El nou disc que recull els vint anys de la seva carrera musical

De la mateixa manera, David Bustamante també ha parlat sobre el seu nou disc, que ha presentat aquest 16 d'abril amb el títol 'Veinte años y un destino'. 

Es tracta d'un àlbum que vol commemorar les seves dues dècades en el món de la música. Per aquest motiu, en el disc es poden escoltar alguns dels seus temes més emblemàtics, com 'Dos hombres y un destino', que va interpretar amb Àlex Casademunt. De fet, Bustamante ha confessat que «ens han quedat molts plans pendents: concerts, cançons... Tant de bo això serveixi d'homenatge». A més, en aquest àlbum apareixen col·laboracions amb grans artistes com Antonio Orozco o Pastora Soler, entre d'altres.

Pròxim projecte entre mans

Però la música i les fragàncies no són les úniques fonts d'ingressos de David Bustamante. Cal recordar que el cantant ha participat en el famós concurs d'Antena 3, 'El Desafío'. I per si no n'hi hagués prou, s'ha revelat que formarà part de la pròxima edició de 'MasterChef Celebrity'.Bustamante podrà mostrar les seves habilitats entre fogons en la sisena edició de 'MasterChef Celebrity', que s'estrenarà durant l'últim trimestre de 2021. En aquest programa tindrà la companyia d'altres famosos com Terelu Campos, Miki Nadal, Vanesa Romero, Samantha Hudson, Arkano, Tamara i Fernando Navarrete. I per descomptat l'actriu Victoria Abril, que està en el punt de mira per haver-se proclamat negacionista del coronavirus.