Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila esclata en directe: «És una molt mala jugada»

La filla d'Ortega Cano ha volgut defensar Rocío Flores i Olga Moreno al plató de 'Supervivientes'

Rocío Carrasco segueix sent el principal tema de debat als passadissos i platós de Mediaset. És més, Rocío Flores ha decidit seure en un plató i dirigir-se directament a la seva mare per demanar-li que es posi en contacte amb ella. És per això que, aquest diumenge, durant el debat de 'Connexión Honduras', Gloria Camila Ortega ha volgut defensar a la seva neboda. «L'altre dia va parlar amb el cor, encara que molta gent la critiqui», ha afirmat la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, aquest divendres, 16 d'abril, Rocío Flores ha sorprès tothom amb les seves declaracions en 'El programa de Ana Rosa', ja que uns dies abans havia assegurat que només parlaria sobre 'Supervivientes'. «Mare, ningú t'ha tret els teus fills. Els teus fills estan aquí. La teva filla i el teu fill. Agafa el telèfon. Truca'ns. Parla amb nosaltres. Seu amb nosaltres. De veritat. Deixa de banda tot això i parla amb nosaltres a casa. Aclarim les coses perquè no vull més mal», ha confessat aquest divendres. 

Gloria Camila dona la cara per Rocío Flores i Olga Moreno

Tot i que aquest diumenge, en el debat de 'Supervivientes', Gloria Camila ha manifestat que «no vull parlar del tema. Quan vingui Rocío que parli ella», finalment ha donat la cara per la seva neboda. «Fa molts anys que ho intenta», ha assegurat la col·laboradora.

D'altra banda, la resta de col·laboradors han volgut saber si Olga Moreno estaria d'acord que mare i filla es reconciliessin i Gloria ha apuntat que ella «estaria orgullosa de Rocío».

Gloria Camila també ha estat protagonista d'un altre moment molt delicat en el debat de 'Supervivientes'. Els comentaris del ballarí Antonio Canales, afirmant que amb prou feines coneix a Fidel Albiac, han provocat diverses reaccions, com la de Belén Rodríguez, que ha assegurat que Canales sí que té una molt bona relació amb Fidel. A més, Belén Ro ha afirmat que Olga Moreno té un pacte amb Canales perquè sembli que Rocío Carrasco està sola.

Amb tot això, Gloria Camila ha esclatat i ha defensat Olga Moreno. «Olga no ha parlat amb Canales per fer pactes. Cal tenir una ment molt freda i bruta per dir que l'altra està molt sola... És buscar on no n'hi ha. Aquí la gent esperava que s'enfrontessin i cal una relació cordial. Potser Antonio ha mentit, però Olga no té res a veure», ha afirmat Gloria. 

El conflicte entre Gloria Camila i Belén Rodríguez

Belén Rodríguez no s'ha tallat ni un pèl i ha assegurat que Canales està sent «manipulat per Olga. Tot això ho tenien planejat i preparat. Han dit: parlarem bé del meu marit i ens desentendrem de Fidel. Em consta que la família de Fidel està molt dolguda amb Canales», ha dit la col·laboradora.

«Al vídeo hem vist com s'han posat d'acord per dir això. Jo t'asseguro que hi ha ments més brutes que la meva», ha contestat Belén Ro. Finalment, Gloria Camila ha tancat el tema opinant que Olga està concursant a Hondures mentre a casa hi ha una «situació molt complicada».