Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Olga Moreno, polèmica: La indirecta de Rocío Carrasco a 'Supervivientes'

La dona d'Antonio David es refereix a Rocío i David Flores com «els meus nens»

Olga Moreno va ser una de les primeres concursants confirmades de 'Supervivientes 2021'. La dona d'Antonio David prometia fer història en el programa i convertir-se en un personatge independent del col·laborador. Tot i això, els espectadors de Telecinco no tenien moltes esperances posades en ella.

La trajectòria mediàtica d'Olga Moreno ha estat molt discreta. És cert que, en una ocasió, va accedir a ser entrevistada per Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe' i fins i tot va vendre una exclusiva a la revista 'Lecturas'. No obstant això, la dona d'Antonio David mai ha aconseguit convertir-se en la protagonista principal i és per això que sempre ha hagut de parlar sobre Rociíto. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per aquest motiu, el públic no va manifestar-se quan es va revelar que Olga Moreno seria una de les concursants. Ara bé, amb la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la presència d'Olga Moreno a Hondures ha cobrat molt valor.  

Els detractors de Rocío Carrasco han desitjat en tot moment que la dona d'Antonio David parli sobre la polèmica, però ella va entrar en el concurs manifestant que no parlaria sobre Rociíto ni la seva família. De fet, Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, li va recordar abans de començar: «aquí només ets una concursant». No obstant això, ara no s'ha tallat ni un pèl i ha carregat contra Rocío Carrasco

La dona d'Antonio David carrega contra Rociíto 

Rocío Flores sempre ha considerat a Olga Moreno com la seva segona mare. Segons s'ha explicat, la dona d'Antonio David va aconseguir destronar Rocío Carrasco, que va perdre als seus fills per culpa d'un ésser «diabòlic i manipulador», tot i que la concursant de 'Supervivientes 2021' no està d'acord amb aquesta versió.

«Que es preocupi pels seus fills, que són seus. No meus. Ells mai m'han dit 'mare'», ha assegurat Olga Moreno. Els seus defensors han aplaudit aquest discurs, i han recordat que Olga mai ha volgut fer mal a Rociíto. Ara bé, Olga ha fet esclatar la polèmica amb un missatge molt significatiu: «Vull dedicar-ho als meus nens».

Els detractors d'Antonio David han aprofitat l'ocasió per carregar contra Olga Moreno. Segons ells, ha comès una gran contradicció: primer assegura que no són els seus fills, i després es refereix a ells com «els meus nens». Rociíto podria estar molt molesta amb les paraules de la seva gran enemiga.

Segons explica Olga, ella i Rocío Flores estan molt unides i no té cap problema en manifestar-ho. La filla d'Antonio David està sent el seu gran suport fora de 'Supervivientes' i fins i tot va ser ella qui va animar-la a saltar des del famós helicòpter.

Olga Moreno perd el suport del públic

Després que Telecinco anunciés la sèrie documental 'Contar la verdad para seguir viva', la dona d'Antonio David va perdre la il·lusió per participar en el concurs, però ja havia signat el contracte amb 'Supervivientes' i es va veure obligada a viatjar fins a Hondures. 

Tot i que Olga Moreno sempre ha estat un personatge de perfil baix, guarda un gran rancor cap a la filla de Jurado. Entre elles encara hi ha molts problemes per resoldre, judicials i personals. Cal recordar que Rociíto va interposar-li una demanda milionària per «vulneració i revelació» de secrets. Segons ella, la dona d'Antonio David va obrir una carta que no estava al seu nom i va filtrar a la premsa certs detalls que van causar-li un dany irreparable.

Gran part del públic va defensar Olga, ja que en aquell moment era una empresària que lluitava pel seu anonimat. Però, després de demostrar que no és sincera quan parla de Rocío Carrasco, els seus defensors han abaixat el cap. Què deu pensar sobre aquesta derrota?