Julia Janeiro en un muntatge amb fotografies del seu Instagram

Julia Janeiro Campanario respon a la gent que se n'ha rigut del seu físic

La filla de Jesulín de Ubrique ha assegurat que està molt tranquil·la i no té por a la pressió mediàtica

Julia Janeiro Campanario, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, ha complert la majoria d'edat aquest 18 d'abril i ja ha aparegut a la revista 'Hola!'. De fet, la revista va fer pública la seva identitat abans que complís la majoria d'edat, ja que el compte d'Instagram de Julia està ple de fotografies seves.

Tot i que María José Campanario ha negat que la seva filla vulgui fer-se famosa, el comportament de Julia Janeiro diu tot el contrari. «La meva filla només vol centrar-se en els seus estudis. Encara que li agrada la moda, té clar que vol estudiar Administració i Direcció d'Empreses», ha assegurat Campanario a 'La Razón'. Ara bé, Julia acumula 78.000 seguidors a Instagram i es comporta com una 'influencer' del món de la moda. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, la filla de Jesulín i María José també ha rebut moltes crítiques, i és per això que ha utilitzat Instagram per dirigir-se a tots els seus detractors.

Julia Janeiro Campanario ha estat criticada pel seu físic

L'exclusiva d''Hola!' en què fa pública la identitat de Julia Janeiro va generar una allau de comentaris ofensius a les xarxes socials. Molts comentaris han fet referència a l'aspecte físic de la filla de Jesulín de Ubrique, que alguns han definit com «res natural». No obstant això, altres comentaris han criticat que Julia vulgui formar part del cercle mediàtic.

«Una altra que vol viure de rendes!», comenta un usuari de Twitter. «Benvinguda al circ. Li espera un 'Sálvame' ple de pallassos», afegeix un altre. No obstant això, Julia Janeiro ha volgut deixar molt clar que no té por als detractors i no pensa aturar-se malgrat les crítiques.

De fet, després de la tempesta mediàtica viscuda per la publicació de les seves primeres fotografies, la germana d'Andrea Janeiro ha volgut enviar un missatge molt contundent a totes aquelles persones que l'han criticat. Així doncs, ha publicat una fotografia acompanyada amb la frase «peace after the storm», que fa referència al refranyer espanyol «després de la tempesta arriba la calma».

Amb aquestes paraules, la filla del torero transmet molta tranquil·litat i seguretat després de totes les crítiques rebudes, manifestant que està completament capacitada per afrontar la pitjor cara de l'exposició pública.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan preocupats

Jesulín de Ubrique i María José Campanario són molt conscients de com funciona la fama, que pot ser molt perjudicial. «Només volem que això sigui una transició tranquil·la i que Julia pugui seguir tenint una vida normal», ha manifestat Campanario. 

Fins i tot Belén Esteban ha mostrat públicament la seva preocupació, ja que la germana de la seva filla podria patir per la pressió mediàtica. És més, malgrat que Andrea Janeiro ha volgut mantenir-se en l'anonimat, també ha estat víctima dels mitjans de comunicació. 

«És un tema que a mi no m'incumbeix, però sent germana de la meva filla, faci el que faci, no m'agradaria que li fessin mal», ha destacat Belén Esteban a 'Sálvame'.