Samantha Vallejo, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, jurat de Masterchef Espanya

Pluja de crítiques a 'La 1' pel fitxatge estrella de 'Masterchef Celebrity'

Els seguidors de 'talent show' culinari inicien una campanya de boicot i demanen que la famosa no participi al programa

TVE ja està ultimant la nova edició de 'Masterchef Celebrity'. L'ens públic ja ha confirmat algunes de les cares famoses que es posaran darrere els fogons més populars de la televisió. Vanessa Romero ('La que se avecina'), Miki Nadal, la cantant Tamara, el raper Arkano, Eduardo Navarrete i la influencer Samantha Hudson són alguns dels participants que ja s'han confirmat.

Mentre es negocien altres cares com ara la de Terelu Campos, el que més expectació ha causat ha estat la d'una famosíssima actriu espanyola que fa unes setmanes va estar a l'ull de l'huracà per les seves desafortunades paraules sobre la pandèmia del coronavirus. Paraules al mateix nivell que les que va pronunciar Miguel Bosé i que li van costar una allau de crítiques.

Victoria Abril, confirmada per participar a 'Masterchef Celebrity'

Televisió Espanyola ha estat durament qüestionada després d'haver anunciat en un comunicat que Victoria Abril serà una de les participants en la nova edició del talent show. L'actriu, que fa uns mesos recollia el premi Feroz 2021 per la seva trajectòria professional, ha acceptat el repte de participar a 'Masterchef Celebrity', tot i que als seguidors del programa no els ha agradat gens la idea. És més, des que s'ha fet pública la notícia, no es parla d'una altra cosa i s'ha iniciat una campanya per a evitar que Victoria Abril arribi a participar al programa. No entenen com li donen l'oportunitat a qui va ser 'noia Almodóvar' després de les polèmiques declaracions que va fer sobre la pandèmia fa uns mesos.

«Des que tenim vacuna hi ha més malalts i més morts» va ser una de les perles que va deixar anar l'actriu al febrer durant una roda de premsa dels premis Feroz 2021. Tal va ser la repercussió mediàtica que es va desencadenar, que no li va quedar més remei que demanar perdó i retractar-se del que havia dit. Però de poc li va servir, ja que alguns no perdonen el seu discurs negacionista i demanen no participi a 'Masterchef Celebrity'.

Allau de crítiques a TVE per contractar Victoria Abril

Els seguidors del talent culinari no estan disposats a veure Victoria Abril darrere els fogons i han iniciat una campanya per a fer-li boicot. Des que TVE va publicar un tuit que donava a conèixer el fitxatge de l'actriu, no han parat de manifestar-se crítiques. la indignació ha sigut tan gran, que bona part de l'audiència amenaça de no veure la nova temporada de 'Masterchef Celebrity' i insten els altres a seguir amb l'exemple: «Com sigui veritat que fitxeu la Victoria Abril, jo seré una de les que no veuré el programa per primera vegada en anys», «Victòria abril a la nova edició de 'Masterchef Celebrity'? Heu perdut un seguidor. Adéu».

Encara que hagin passat dos mesos des de les declaracions tan polèmiques que va fer Victoria Abril i que l'actriu hagi demanat perdó públicament, alguns no perdonen el mal que va provocar i critiquen que sigui precisament TVE la que ara li doni una oportunitat: «És lamentable que des d'un mitjà públic es permeti que Victoria Abril participi en un programa. Que una televisió privada doni via lliure a un negacionista com Bosé en prime time pot colar, però un mitjà públic no, ni per cuinar».

De moment es desconeix si finalment el programa farà cas a les advertències dels seguidors o si, per contra, decideix seguir endavant amb el fitxatge de Victoria Abril. Al marge de la seva opinió negacionista, la veritat és que el caràcter indomable de l'actriu aportaria una dosi d'emoció al programa i potser significaria el primer pas per reconciliar-se amb els espectadors.