Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

Carmen Borrego no calla i respon a Rocío Flores: «És el normal»

La col·laboradora de 'Viva la vida' es defensa de l'atac de la filla de Rocío Carrasco

Rocío Flores va sorprendre tothom quan divendres passat es va pronunciar a 'El programa de Ana Rosa' sobre el documental de la seva mare. Lluny d'entrar a valorar la veracitat dels fets narrats setmana rere setmana per Rocío Carrasco, es va limitar a enviar un missatge en directe a la seva mare per deixar-li clar que ni ella ni el seu germà l'odien. És més, confessava que es va intentar posar en contacte amb ella dues vegades i que no va rebre resposta per part seva. Però també es va dirigir a Carmen Borrego per les declaracions que va fer sobre Olga Moreno i el retret que li feia a aquesta per haver parlat dels fills de Rocío Carrasco: «Em sembla superlleig que, a més, sigui la Carmen Borrego qui no vol que l'Olga parli de nosaltres quan fa vint anys que és amb mi i em coneix al cent per cent, mentre que ella s'ha marcat un tros d'exclusiva amb un tros de titular parlant de mi i no forma part de la meva família», va opinar.

Carmen Borrego respon a Rocío Flores

Després de les declaracions en què Rocío Flores assenyalava Carmen Borrego directament, l'atenció mediàtica es va centrar en la filla de María Teresa Campos. La col·laboradora de 'Viva la vida' va aprofitar que estava present al plató per defensar-se: «Soc l'única de les Campos que vaig parlar de la família. Ja he pagat prou». A més, va justificar el que havia dit sobre Olga Moreno assegurant que, si parlava d'ella, era perquè és la seva feina: «Si ella està en un concurs, el normal és que es parli d'ella i de qualsevol concursant. Entenc que em volgués fotre un cop de destral... No he parlat d'ella perquè no m'ha donat la gana».

Carmen va reiterar que tenia el mateix dret que qualsevol altre col·laborador d'opinar lliurement sobre Olga Moreno i la seva participació al 'reality'. «Només ens faltava això», deia la germana de Terelu. Lluny de rectificar la seva postura sobre Olga Moreno, la col·laboradora afegia que li costava molt creure que a casa del matrimoni no es parlés en cap moment de Rocío Carrasco: «A mi em costa creure que als platós i revistes es parli de Rocío Carrasco i que a casa seva ningú en parli. És el que jo crec», va opinar.

La germana de Terelu empatitza amb Rocío Flores 

No obstant això, Carmen Borrego no ha pogut evitar sentir empatia per Rocío Flores per les paraules que aquesta hagi pogut sentir: «Entenc que li molesti», assegura. Així, la germana de Terelu es mostrava propera cap a la filla de Rocío Carrasco sent conscient que li pot fer mal el que es digui de la dona d'Antonio David Flores després d'haver compartit tants anys juntes. A més, la filla de la veterana periodista evitava entrar a valorar la trucada telefònica que Rocío Flores havia fet a la seva mare, però assenyalava que «està en el seu dret. Si suposadament li ha sortit del cor... doncs endavant».

A 'El programa de Ana Rosa', Rocío Flores va assegurar que tant ella com el seu germà ho estaven passant malament i que estava disposada a construir ponts amb la seva mare. No obstant això, no va dubtar a qüestionar el testimoni de la seva progenitora afirmant que el què explicava no és veritat. Carmen Borrego ha preferit mantenir-se'n al marge i ha insistit que té moltes ganes de veure la filla de Rocío Jurado dimecres que ve i conèixer la seva versió sobre el tema, tot i que ha confessat que desconeix el que explicarà a Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera.