Imatge de Susanna Griso

Susanna Griso trenca el seu silenci: aclareix què ha passat amb el seu marit

La presentadora d'Antena 3 trenca el seu silenci i parla a la revista 'Hola!' de la seva separació amb Carles Torras

Notícia sorpresa que omple les portades de les revistes: La presentadora Susanna Griso i el seu marit Carles Torras posen punt final a més de 20 anys de matrimoni. O es prenen un 'parèntesi', com la mateixa presentadora ho ha descrit a la revista 'Hola!', on ha decidit trencar el seu silenci i explicar la situació: «Estem en un parèntesi de parella», ha afirmat en primera persona.

 

La parella ha decidit agafar-se un temps i prendre camins separats per ara, una decisió momentània que no afecta els seus plans nadalencs, ja que han decidit passar junts el Nadal a la casa de Barcelona amb els seus tres fills: Jan, de 17 anys, Mireia, de 14 i Dorcette, de 6, una nena d'origen africà a qui van adoptar el 2018 a Costa d'Ivori.

 

Els motius d'aquesta separació no han transcendit de moment, ja que la parella sempre s'ha mantingut molt discreta pel que fa a la seva relació. Tot i això, també és cert que la diferència entre postures polítiques de tots dos sempre ha suposat un motiu de tensió en el matrimoni, com ella mateixa ha reconegut en diverses ocasions.

 

«Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona, Carles, que en l'ideològic i polític està molt allunyat de com jo penso», va comentar una vegada per a 'Diez Minutos'. No obstant això, l'estrella d'Espejo Público' sempre havia reconegut que les diferències entre tots dos els enfortien com a parella, qualificant-ho d'estimulants, i que, a més, té amics de totes les formacions, sense que això li suposi un problema.

Susanna Griso amb la seva parella el periodista Carles Torras
Susanna Griso i Carles Torras passejant | GTRES

Les diferències han pogut amb la parella?

A quines diferències ideològiques es referia la presentadora? Així, Carles Torras és un conegut independentista català, que ha dirigit diversos programes de televisió i que mai ha amagat la seva postura independentista. De fet, és columnista habitual de 'ElNacional.cat', i a més ha carregat en alguna ocasió públicament contra el rei Felip.

 

Però, Susanna Griso no combrega amb la ideologia independentista tot i ser catalana, tal com ha deixat entreveure en diverses ocasions en el seu programa 'Espejo Público', no de forma oberta potser, però sí de forma indirecta. A més, Susanna Griso és una fan declarada d'alguns dels costums espanyols més castissos i arrelades, com són els toros, i ha estat vista en diverses ocasions gaudint de la festa nacional.

 

«Des de fora no resulta comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents, polítiques equidistants, i alhora compartir una vida en parella i criar fills en harmonia», afirmava en 2019. No obstant això, sembla que finalment i amb el temps, les diferències sí que podrien haver-li passat factura.

Un matrimoni unit en els moments més difícils

El matrimoni ha passat per moments difícils, com l'adopció de la seva tercera filla o la mort de la mare i la germana de la presentadora en poc temps. La popular presentadora anunciava molt emocionada fa dos anys que anava a ser mare una altra vegada gràcies a una adopció internacional per la qual va haver d'estar esperant 8 anys de tràmits.

 

«Jo vaig intentar fer una adopció nacional i em van dir que ni m'ho plantegés tenint fills biològics. D'aquí que me n'anés a una adopció internacional», explicava en una ocasió al seu programa. Però un dels moments més complicats va arribar amb la mort de la seva mare, Montserrat Raventós, el 2018 i la sobtada mort de la seva germana el juny de 2019.

 

«Encara no sóc conscient de la mort de la meva germana», va confessar en el seu moment després de quedar-se a xoc. En tots aquests moments la parella sempre es va mostrar unida, i el seu marit es va convertir en el seu principal pilar i suport, però potser no ha estat suficient per superar la distància que els separava en altres aspectes.