«És un pallasso»: Rodríguez Menéndez renega d'Antonio David i treu els seus draps bruts

«El que està explicant dels maltractaments i tal a mi em consta que això és cert»

Per si fossin pocs els enemics que Antonio David té en la seva contra, un altre que s'ha animat a parlar ha estat l'advocat que durant anys el va ajudar en la seva guerra judicial contra Rocío Carrasco, Emilio Rodríguez Menéndez.

L'advocat era considerat com un dels peixos grossos del nostre país en aquell moment, ja que havia aconseguit fer tremolar a molts rostres coneguts amb fortes acusacions contra ells en el seu diari sensacionalista 'Dígame', on famosos com a Belén Esteban, Terelu Campos, Jesús Vázquez i fins i tot polítics, van ser acusats de ser 'pederastes', 'mafiosos' o eren directament desqualificats amb insults que gairebé destrueixen les seves carreres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La mateixa Rocío Carrasco qualificava aquest període en el qual va decidir divorciar-se d'Antonio David i lluitar per la custòdia dels seus fills, com 'absolutament terrorífic', on el seu ex va passar de provocar por i amenaçar, a directament infondre terror gràcies a l'ajuda de Rodríguez Menéndez. Així, Rociíto assegurava que arribava a mirar fins i tot sota el cotxe, ja que no se sentia per res segura i desconfiava fins de la seva ombra.

Anys després, pot ser que a Carrasco la sorprengui descobrir que l'advocat li arriba a donar la raó durant una de les seves últimes entrevistes concedida a 'Voz populi', on no ha dubtat a carregar contra el que fos el seu client, Antonio David: «Aquest més que un client era un pallasso. No era un client seriós». Segons l'advocat, se li està donant massa importància a qui fos el seu client.

«Jo ni veig el documental, ni m'interessa, ni res. A Antonio David se li està donant una importància que no té. Bé, per Rociíto si la té. Mira, jo, com a advocat, vaig ser el primer que vaig aconseguir a Espanya la custòdia compartida. I per a Rociíto això sí que té importància», ha explicat en referència a aquest moment en el qual va aconseguir que la parella pogués compartir la custòdia dels seus fills de manera igualitària.

A més, Rodríguez Menéndez afegeix que li consten els maltractaments que Rocío relata en la seva docu-sèrie: «El que està relatant dels maltractaments i tal a mi em consta que això és cert. El que passa és que jo no puc parlar pel secret professional. Per bon entenedor, poques paraules basten». No obstant això, l'advocat ha negat totalment la seva participació directa en l'edició de la revista 'Dígame', tal com s'ha assegurat durant molt de temps: «Jo no vaig ser mai el director de la revista 'Dígame', vaig ser el president del grup editorial».

Pel que fa a Antonio David, sí que reconeix que va arribar a formar part d'una estratègia de màrqueting per atraure el lector: «A ell li van posar l'ham perquè, en aquells temps, la gent de classe mitjana li donava suport i això servia per guanyar audiència. Però, ni anava per la redacció ni tenia cap participació. Però, a veure, si Antonio David llegeix i escriu amb dificultat». També, Rodríguez Menéndez també nega que hagi tingut accés a qualsevol mena de vídeo que pogués perjudicar Rocío Jurado i Ortega Cano.

«Això és totalment mentida. A mi mai m'han ensenyat un vídeo de casa de Rocío Jurado. Jo l'únic que puc dir és que Rocío Jurado era una dona molt correcta, que alguna vegada vam coincidir als jutjats, en els assumptes d'Antonio David, en les demandes que ell exigia que posés. Jo en aquests casos li feia signar un document en el qual li advertia de les mínimes possibilitats de tenir un resultat positiu».

D'altra banda, també s'ha pronunciat de manera clara sobre la famosa demanda dels 1.000 milions que Antonio David presentar en el seu dia contra la qual fos la seva sogra: «La dels 1.000 milions, jo tinc el document en el qual em va dir que la presentéssim. Li vaig advertir que era una bogeria, ja que com a molt podia demanar 10.000 o 15.000 euros. Em va dir que no, va signar el document, em va fer l'encàrrec, li vaig fer la demanda i ell es va fer responsable de tot. Jo el vaig presentar…».

«Sobre uns 600.000 euros es va poder arribar a deixar, i li costaria pagar-lo, perquè a mi em deu mig milió gairebé i no he aconseguit cobrar-lo. Tinc un procediment pendent a Alcobendas contra ell per cobrar-ho», ha denunciat sobre la quantitat de diners que li deu encara Antonio David.


Comentaris

envia el comentari