Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

«La família de Fidel Albiac està molt dolguda amb aquesta persona»

Una col·laboradora de 'Supervivientes: Conexión Honduras' ha destapat la veritat

Encara perdura la ressaca del controvertit episodi que van protagonitzar Antonio Canales i Olga Moreno a la segona gala de 'Supervivientes 2021'. Aquella nit, Jorge Javier Vázquez li va preguntar al ballarí sobre la relació que mantenia amb Fidel Albiac: «Vejam, jo no soc amic de Fidel. L'oncle d'ell ha treballat on treballava el meu pare, l'he conegut des de petit. Però no soc el seu padrí i amic, l'he vist dues vegades en la meva vida».

Canales va ser rotund negant que Fidel visqués amb ell després del greu accident de trànsit que va patir al costat de Rocío Carrasco. Aquest diumenge, a 'Conexión Honduras' amb Jordi González, part dels tertulians han clamat contra Canales i han destapat l'altra cara del ballarí.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Rodríguez deixa per terra a Antonio Canales i Gloria Camila el defensa

José Antonio Avilés ha estat el que ha trencat el gel per retreure l'actitud de Canales amb Fidel. A més, Belén Rodríguez, que tornava als debats de 'Supervivientes' després d'absentar-se en la primera gala del diumenge 11 d'abril, ha afirmat que està disposat a donar totes les dades que es requereixin per demostrar la veritable unió de Canales i Fidel Albiac. «Sap que està en un 'reality' i que li preguntaran pel tema, si no vols parlar calles, però no quedes com un mentider», ha dit la col·laboradora.

A la contra d'Avilés i Belén Rodríguez, una altra tertuliana de 'Conexión Honduras' com Gloria Camila, ha tret la cara pel ballarí. Després de les acusacions de Belén assegurant que «Canales està mentint en aquest tema manipulat probablement per Olga», la filla d'Ortega Cano li ha respost així: «Et deixaré clar que Olga no té res a veure en dir-li escolta diu això o allò. Tens una fixació sempre en tirar per terra als altres», ha sentenciat.


Destapen l'altra cara d'Antonio Canales

«No comencem amb coses personals Gloria, jo no tinc cap fixació amb ningú. Jo estic comentant un 'reality'. Tu no has vist el vídeo quan els dos deixen clar que és una situació preparada per tots dos», li ha etzibat Belén Ro. Belén Rodríguez ha destapat l'altra versió d'Antonio Canales, i ha fet públic el malestar de la família de Fidel amb l'artista andalús per no reconèixer l'amistat que té amb l'espòs de Rocío Carrasco.

Fins i tot, la defensora d'Antonio Canales al plató ha admès que el supervivent no va dir la veritat per un motiu: ell tenia clar que no volia mullar-se sobre l'espinós tema de Rocío Carrasco i Fidel durant la seva participació a Hondures. És cert que va ser molt sorprenent que Canales, en les seves declaracions, assegurés que havia coincidit amb Fidel «dues o tres vegades» a la vida, quan realment va estar vivint amb ell un mes, segons la versió de Belén Rodríguez.

«Fidel va marxar a viure amb Canales un mes»

«Fidel marxa a viure amb Canales un mes i també va estar la mare de Fidel quinze dies. Era una família única. La família de Fidel, em consta, estan molt dolguts perquè li han negat públicament i no entenen el perquè», ha respost Belén Rodríguez. Aquesta controvertida resposta d'Antonio Canales, afirmant que no era amic de Fidel, ha estranyat molt a la família de Rocío Carrasco. Finalment, Belén Ro ha deixat clar, en la seva opinió, que «Canales està manipulat per Olga, ho tenien planejat, perquè sembli que Rocío Carrasco encara està més sola», ha sentenciat la veterana col·laboradora al plató de 'Supervivents: Conexión Honduras'.