Parla Ortega Cano després de trobar-se amb Fidel Albiac el cap de setmana

Ana María Aldon, parella del torero, assegura que Ortega Cano no es pronunciarà al respecte perquè encara no ha vist el documental de Rocío Carrasco

Gloria Camila i el seu pare, José Ortega Cano, han gaudit aquest dissabte, 17 d'abril, d'una vetllada en un centre comercial de Madrid. Ara bé, la sorpresa ha arribat quan s'han topat amb Fidel Albiac. Així doncs, Albiac, que necessitava anar a la farmàcia Fuente del Fresno, no esperava trobar-se amb la família Ortega Cano en el mateix centre comercial. Tot i això, les dues famílies no han creuat mirades i han fet tot el possible per dissimular. 

 

Fidel ha continuat fent cua a la farmàcia, mentre el torero, la seva filla i el nuvi de Gloria han recollit les seves pertinences i han marxat del recinte. No obstant això, és possible que aquesta no hagi estat la primera vegada que es troben en el mateix lloc, ja que les dues famílies viuen molt a prop. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Amb tot això, la premsa ha volgut parlar amb Ortega Cano per saber com ha estat aquest retrobament, però no s'ha pronunciat al respecte. De fet, tota la família del torero ha decidit callar i no opinar sobre la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

El fill d'Ortega Cano està ingressat en un centre psiquiàtric

José Ortega Cano ha preferit no pronunciar-se sobre la polèmica que ha iniciat Rocío Carrasco, però sí que li ha dedicat unes paraules al seu fill José Fernando, qui fa cinc anys que està ingressat en un centre psiquiàtric. Així doncs, el torero desitja que el seu fill torni ben aviat a casa per estar amb la família.

Captura de l'instagram de Michu
José Fernando haurà de fer front a un judici contra la seva parella, Michu, per no respectar la llei | Instagram

No obstant això, el fill d'Ortega Cano podria romandre molt més temps en el centre psiquiàtric si no aconsegueix guanyar el judici que té pendent contra la seva parella, Michu. Cal recordar que l'any 2017, José Fernando va trencar l'ordre d'allunyament per poder veure a Michu.

Rocío Carrasco no dona més oportunitats

La dona de Fidel Albiac té molt clar que farà tot el possible per tacar la imatge de totes aquelles persones que li han fet mal. De moment, ja ha parlat del seu exmarit Antonio David Flores; el seu tiet, Amador Mohedano; els seus germans, Gloria Camila i José Fernando; el vidu de la seva mare, José Ortega Cano i els seus fills, Rocío i David Flores.

 

La filla de Rocío Jurado ha trencat el seu silenci i ha confessat que Ortega Cano no va portar-se bé amb la seva mare. Per aquest motiu, Rocío Carrasco no vol saber res del torero i fins i tot ha afirmat que «no vull que formi part de la meva vida». A més, ha assegurat que Ortega Cano sabia com es comportava Antonio David Flores amb ella i, tot i això, segueixen sent amics.

 

«Ortega era conscient de certs episodis del meu embaràs i alguns més... Això no deixa de fer-me mal en el sentit que jo a José sempre vaig tenir-li afecte. Parlo en passat... Perquè ara no vull que formi part de la meva vida», ha sentenciat la mare de David i Rocío Flores.

 

Ana María Aldon, actual parella del torero, ha confessat que José Ortega Cano no es pronunciarà al respecte i fins i tot els metges li han recomanat que no miri el documental.  


Comentaris

envia el comentari