Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Va dir realment Rocío Carrasco que la seva filla li havia donat una pallissa?

El record d'aquell dia continua posant els pèls de punta

Rocío Carrasco ens deixava a tots sense paraules després que relatés amb tot luxe de detalls què va passar aquell dia en què es va separar per sempre de la seva filla.

El testimoni de Rociíto ens deixava a tots tremolant, mentre comptava la fredor amb què la seva filla Rocío de tot just 15 anys li donava una pallissa. Un moment que deixava marcada Rocío Carrasco  per sempre i que encara avui segueix sense superar.

Tot i això, ella sempre ha insistit que «ella no en té la culpa, la culpa la té una altra persona, que és el responsable que ella actués d'aquesta manera: el seu pare. Això vull que quedi clar».

D'aquesta manera, la dona de Fidel Albiac culpava directament el seu ex, Antonio David, per haver manipulat i convertit la seva filla en aquest monstre irreconeixible.

Després de molta teràpia i havent rebut el tractament adequat, Rocío segueix sense poder acostar-se als fills. I és que no se sent preparada per fer aquest pas mentre el seu ex continuï estant pel mig.

Encara que molts segueixen preguntant-se gairebé dos anys després de la docusèrie què va passar realment aquell fatídic dia entre mare i filla.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Rocío Carrasco culpa Antonio David per convertir la seva filla en un monstre. | Telecinco
 

«Arriba el dia 27, era l'últim dia del curset d'estiu. Aquell cap de setmana ja era agost i se n'anava amb el pare», explicava Carrasco.

«Aquell dia em diu que estava malament de l'estómac i que no anava bé al bany. Aquell dia va voler esmorzar una nectarina. I jo li vaig dir 'Ro, com que estàs malament de l'estómac, tinc prunes que t'aniran bé per al problema que tens'».

Captura amb Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez a Telecinco.
David Flores Carrasco i la seva germana fa anys que no mantenen contacte amb la seva mare. | Mediaset
 

De fet, va ser precisament això el que desfermava la gran esbroncada entre totes dues. «Ella em desafia i es guarda la nectarina i, quan vaig anar a agafar la nectarina que ella s'havia guardat, em creua la cara de banda a banda...», recordava Rociíto completament nerviosa.

El relat de Rocío Carrasco és esquinçador

«No em creia el que estava passant, comença a pegar-me i va cridant 'no em peguis, no em peguis' i era ella la que estava pegant-me a mi», assegurava sobre això. «Va passar com una pel·lícula i sabia que això obeïa a una cosa que no era normal».

També el paper que va jugar Fidel Albiac aquell dia resulta molt transcendental. I és que era ell qui es trobava la seva dona al terra de la cuina. Un relat que, segons Carrasco, s'havia vist obligada a modificar per protegir la seva filla. I és que la versió original encara era pitjor.

«Jo el següent que recordo és Fidel reanimant-me i, quan vaig tornar, tenia les pulsacions a 140 i Fidel em va ficar un Lorazepam sota la llengua».

Captura de Rocío Flores a 'El programa de AR'.
La filla de Rocío Carrasco és incapaç de perdonar la seva mare. | Telecinco
 

Tot i que el pitjor no van ser els cops, sinó les doloroses paraules que havia pronunciat Rocío Flores. «Comença a increpar-me i va dir 'que sàpigues que al setembre a aquesta casa no em porta ni un jutge, ni la teva mare ni el teu pare que estan sota terra'», deixava anar implacable la jove.

«Ella no es podia permetre tenir un sentiment bo per a mi, ella havia d'anar a casa del seu pare amb informació», explicava Carrasco entre llàgrimes.

Després de marxar de casa, «la nena entra amb un atac d'ansietat al cotxe i el xòfer explica que, de sobte, es transforma, treu un mòbil i diu: 'Papa, ja està fet'».

A partir de llavors, el camí de mare i filla se separava per sempre i fins avui no s'han tornat a veure. Poc després, el fill petit de Rocío, David, també marxava a viure a Màlaga amb el seu pare.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp